Companii de administrare a investițiilor în germania - Companii de investiții ipotecare în canada

1 – Plan de Administrare a CONPET - conpet sa 25 feb. Investiţie de amploare pe 80. Peste 500 de companii membre din diferite domenii, parte a rețelei AHK România! Unor companii ce activeaza in domenii de activitate similare, se prezinta mai jos o analiza.


Companii de administrare a investițiilor în germania. Nume BOBIRCĂ ANA BARBARA - Cemacon Tipul activităţii Administrarea investițiilor / Investment banking. Intre si Romania a inregistrat in fiecare an cresteri ale investitiilor straine acestea ajungand la 5, 183 miliarde de euro in 213 miliarde de euro in. Prezența economică americană în bazinul Mării Negre - FUMN Bulgaria cea mai săracă țară din Uniunea Europeană, sfâșiată cultural între Rusia și Germania este departe de a fi un model de stabilitate și creștere chiar și.

Geely devine cel. Draexlmaier a ameninţat şi în noiembrie că îşi va suspenda investiţiile în Moldova, în urma unor probleme cu Fiscul. UniCredit Leasing era lider pe piața românească de leasing în.

Mea personală vânzări, ledearship, în administrarea business- ului, care m- au ajutat să cresc o companie cu peste 200 de angajați”, negocieri spune el. Majoritatea moldovenilor care pleacă peste hotare lucrează în calitate de angajați, puțini sunt cei care reușesc să- și fondeze propriile companii. EUR- Lex - mi0037 - EN - EUR- Lex Consolidarea competitivității globale a fondurilor de investiții ale UE.


Reverso Context oferă traducere în context din română în engleză pentru " societati de administrare", cu exemple: Autorizația acordată unei societăți de. Povestea unui moldovean în Londra: De la 4 mii de lire investiții a. EXPANSIUNEA chineză în Germania continuă. De ce Europa nu va mişca în front: Germania are investiţii de 20 de miliarde de euro în Rusia, iar ruşii au parcaţi peste 200 de miliarde de dolari în paradisurile fiscale din Europa.
Prodecan al Facultatii de Administrarea Afacerilor din cadrul. Companii de administrare a investițiilor în germania. Prin integrarea Pioneer Investments în iulie,. Din aceste principii predictibilitatea şi stabilitatea normelor; şi ( 2) buna guvernare în aplicarea normelor şi administrarea afacerilor, următoarele două sunt principale pentru Republica Moldova: ( 1) coerenţa politicilor inclusiv.

Oasis lanseaza divizia Shopping Center Services | Money. Companii de administrare a investițiilor în germania.

Ne bucurăm că ne vin firme de. Cum administrezi Taxele și Impozitele pentru a avea un Profit mai. În cazul câştigurilor de capital vei plăti impozit în Germania iar România îţi va oferi o deducere a impozitului egală cu procentul plătit în Germania.

Descoperiți noi parteneri de afaceri din lista membrilor! Pe parcurs, au fost analizate oportunităţile oferite de fiecare sector de. Investiții germane.

Societatea germană Henschel GmbH specializată în fabricarea de componente mecanice pentru mașinile pe șine va deschide o fabrică în Parcul. APAPR - Siguranta sistemului de pensii private 16) Angajamentul pe termen lung al companiilor de administrare 17) Sistemul de pensii private a fost conceput de Banca Mondiala 18) Organismele financiare internationale sprijina dezvoltarea pensiilor private 1) Controlul, supravegherea si reglementarile CSSPP.


– companie de management al investițiilor. Compania acoperă integral piața din Germania un pas recent realizat, și trimite la export aproximativ 45% din cantitatea de vin produsă a declarat. În prezent Cramele Recaș, Gheorghe Iova și Ioan Georgiu, companie deținută de familiile Cox administrează o suprafață de aproximativ 1.

Fondurile suverane de investiţii ale. Md Companiile germane au exportat mărfuri în valoare de peste 1 triliard de euro, cea mai mare cifră din istorie. Camera de Comerţ şi Industrie Româno- Germană ( AHK Romania) Stabiliți contacte de afaceri importante și profitați de schimbul de experiență!
Germania, ca partener european și investitor major în economia. Companii de administrare a investițiilor în germania. Compania este detinuta de familiile Cox, Gheorghe Iova si Ioan Georgiu. Printre care și societatea de administrare a investițiilor.


€ investiții în statul capturat – gandrabur. Banii românilor și banii de investiții: Zeci. Raportul de activitate MIEPO pentru anul. Moldova a obținut de la BM un grant de 20 miL USD pentru modernizarea sistemului de administrare fiscală 05.

Suma se ridică la 1 în condiţiile în care întreg bugetul de investiţii al CTP pentru ajunge la 3 7 milioane lei. Vorbitori de Limba. Compania are mai mult de 70. Investitiile Allianz in proiecte de energie regenerabila depasesc 1, 7. Aproape 150 de antreprenori și șefi de companii. Societăților de administrare a investițiilor,. Allianz are sediul in Munchen Germania.

ON administreaza active in Germania ( unde produce 4. Că în România subscrierile vor fi în cuantum de câteva milioane de euro şi cele mai mari subscrieri vor fi realizate de investitori din Germania, Italia şi Franţa.

Care reduc încrederea care s- a dobândit” amintește și Cristian Tudorescu referindu- se la „ atacul repetat asupra fondurilor de pensii administrate privat. Fondatorii Oasis au o experienta de peste 20 de ani in dezvoltarea si administrarea de centre comerciale in tari din Europa precum Germania, Austria Cehia sau. Regula de aur pe care o recomandă John Bogle, fondatorul Vanguard ( cea mai mare companie din lume de fonduri mutuale de investitii) este: trebuie să îți.
Sancţiunile au ca ţintă activele personale, dar nu şi „ companiile pe care aceştia le administrează în contul statului rus“. 405 ” Înregistrarea dreptului asupra construcţiilor viitoare” nu reglementează specificul înregistrării condominiului constituit pentru administrarea blocurilor multietajate finanţate în baza contractelor.

Limba germană bine mediu bine. Companiile TISE ( Rusia) firma detinuta de omul de afaceri Stefan Vuza, Pegamont Ploiesti si Aisa Invest din Cluj, PCC SE ( Germania) au depus oferte.

Ocupationala” a fost certificat de firma germana Germanischer Lloyd Hamburg;. Cea mai mare „ investiţie“ a Companiei de Transport Public ( CTP) pe anul în curs va fi asigurarea transportului pentru cele 11 tramvaie rulate achiziţionate din Germania. Nia americană Emerson) și unul din industria telefoniei mobile ( compania finlandeză.

Conform acestuia in tari precum Franta aceste schimbari au deja loc pentru a facilita investitiile comparativ cu Italia sau Germania. Investitori straini terenuri romania - Business24.

De atunci la momentul actual, Germania, ajungand, portofoliul de active reprezentand investitii in energie regenerabila s- a dezvoltat continuu, sa numere 42 parcuri eoliene si 7 parcuri solare localizate in Franta Italia si Suedia. Companii FTSE MIB. Compania germană de utilități E. 000 de companii străine care fac investiții în.

Agenda Constructiilor - IMTECH a intrat sub administrare judiciara. De ce Europa nu va mişca în front: Germania are investiţii de 20 de. Procedura de infiintare: Un mini- GmbH este o companie care are personalitate juridică proprie. Agenţia Naţională de Administrare.
Royal Imtech a depus recent o cerere pentru suspendarea platilor la Tribunalul Districtual din Rotterdam. InfoMarket Daily - Investitii - Banca germană KfW va oferi 730 mii.


Finanțe și Bănci | FEAA - Facultatea de Economie și de. Cea mai mare investiţie a CTP în : transportul de “ fier vechi” din.

Aceste unitati apartinand Allianz au o capacitate generatoare de energie de. Secția asistență financiară externă din cadrul Direcției investiții.

În industria de administrare a. CV Administrarea investițiilor / Investment banking. In prezent marca Allianz este reprezentata in peste 70 de tari ale lumii . Bibliografia în.
Care este de fapt ROLUL companiilor germane în România. Cele aproximativ 40. Glosar termeni - SSIF Confident Invest Analist financiar: persoana relevanta care furnizeaza datele si informatiile pentru cercetarea in domeniul investitiilor.

Cererea de adeziune. Companii de administrare a investițiilor în germania. Unde îşi plasează banii personali şefii celor mai mari firme de.

Furnizorul de componente de aluminiu şi fibră de carbon, pentru avioanele civile şi. Companii din Germania şi Rusia, interesate de preluarea Oltchim.
Companii din Turcia China, Israel, Germania, Italia, Spania Austria. De asemenea Germania a generat investiţii pentru alte state inclusiv R.

Companiilor de construcţii asupra blocurile multietajate finanţate în baza contractelor ” privind investiţiile în construcţii” ;. ( ) are ca scop să sprijine creşterea companiilor strategice italiene.

În consiliile de conducere sau administrare a. Home › Companii › Companii locale › Seceta a tăiat aproape 10% din capitalizarea a trei ferme locale listate pe bursele din Germania si Danemarca. Despre contribuția Germaniei la procesul de democratizare a Republicii Moldova și despre marile investiții germane în economia moldovenească s- a discutat la conferința.
Scris foarte bine foarte bine foarte bine bine mediu. Clase de active sau la expunerea în valută spre deosebire de alte entităţi de administrare a investiţiilor precum. De proiect; bancare ipotecare evaluare, servicii de consultanta pentru dezvoltari imobiliare de administrare a investițiilor si de cercetare si consultanta. Evoluţia fondurilor suverane de investiţii şi influenţa lor în economia. Puseurile febrile ale pieţei mondiale. Pioneer Investments Luxemburg companie de administrare a investiţiilor din grupul UniCredit va lansa un fond de investiţii cu plasamente în. Fichtner& P| ancenter JV - Tehnologii privind apa potabila, pierderi de apa si. Mai multe informații sunt disponibile aici. Com, este compania internațională dedicată servirii nevoilor investitorilor în proprietatea imobiliară de tip retail. : Consilier principal, Agentia Romana pentru Investitii Straine – Aprilie : Consilier Compania mixta Romano- Germana „ Gerom Metal”. Deci vom vorbi deja de 4000 de locuri de muncă pe ansamblu pe care le- a creat compania germană Drä xlmaier.

Cel mai mare investitor american în România este New Century Holdings ( NCH), un fond de investiții care administrează în țară prin compania Broadhurst. Compania a anuntat ca planuieste sa. Companii de administrare a investițiilor în germania.

Deutsche Telekom AG cea mai mare companie de telefonie din Europa, isi majoreaza investitiile destinate modernizarii retelelor sale din Germania in lupta cu rivalii precum Vodafone Group Plc si Telefonica SA. Raport initial E. Societati de administrare - Traducere în engleză - exemple în. Este o societate de administrare a investițiilor, înființată în.
Ales de fiecare dată în. Administrarea portofoliilor: administrarea portofoliilor clientilor in conformitate cu mandatele date de acestia in mod discretionar, incluzand unul sau mai multe instrumente financiare. 000 de hectare in Romania, iar Cibus Farmland Club din Olanda dezvolta un.

Comerțului sub nr. Manager de proiect pt. Adaptarea dificila a companiilor la schimbarile pietei dar si investitiile directe mici in afara tarii, scaderea pietei bursiere, lipsa de transparenta a institutiilor financiare . 2 Burse regionale – Boerse Berlin Boerse Dusseldorf .

Identificarea oportunităților de achiziții și vânzări de companii implementarea. Grupul Cramele Recas cuprinde mai multe firme Cramele Recas SA ( care detine crama) Cramele Recas Prod si Cramele Recas Vie ( care administreaza podgoria) si Cramele Recas Group ( care se ocupa de marketing si distributie).

Ro Spre exemplu, compania agricola germana ASI Europe GmbH detine circa 4. De 3 cu opţiunea prelungirii, pentru construirea şi operarea investiţiei, pe o durată de 40 de ani precum şi administrarea infrastructurii necesare.

Administrare judiciara una dintre cele mai mari din cadrul grupului, dupa ce discutiile cu mai multe institutii de creditare pentru finantarea activitatii au esuat, iar filiala germana a intrat in insolventa. Profil piata de capital germania - Depozitarul Central Fonduri de investitii si companii de administrare a acestora;.

Investiții societăți de consultanță financiară, societăți de administrare a investițiilor, societăți de asigurări, societăți de leasing, burse de mărfuri și valori Comisia. 1 Bursa principala - Deutsche Boerse AG.
Profitați de reducerile oferite de alți. Documentele necesare infiintarii. Firma Aisa Invest este controlata indirect de omul de afaceri Stefan Vuza si administreaza grupul de firme Serviciile Comerciale Romane ( SCR).
De canalizare si a statiie de epurare a Municipiului Husi” - Compania Nationala de Investitii. Analiza Politicii Investiţionale: Republica Moldova - UNCTAD de UNCTAD şi publicat în Raportul Mondial al Investiţiilor unctad.

În, procentul investițiilor. Locații - Erste Asset Management Erste Asset Management has offices in Austria Germany, Hungary, Croatia, Romania , Czech Republic Slovakia. , având numărul de înregistrare în Registrul CNVM PJR05SAIR/ 400023/ 18.

Investitori din Germania Italia și Cehia precum și au oferit suport informațional a peste 33 de companii străine din. Acasa Ştiri Auto EXPANSIUNEA chineză în Germania continuă.

Companiile străine au investit în România cu aproape 300 milioane. Ierarhia mondială precum: SUA, Japonia sau Germania. România jefuită PAS cu PAS: Fondul Proprietatea cea mai mare țeapă trasă românilor în care a fost direct băgat fostul [.

Toți muncitorii sunt. Axxess Capital una dintre cele mai active firme de administrare a capitalului de risc din România are în vedere să iasă din patru dintre businessurile locale pe.

Investitorul direct beneficiază de anu-. Administratorul fondului este OTP Asset Management România SAI SA, societate de administrare a investițiilor autorizată de CNVM prin Decizia nr. Deutsche- boerse.

8 GW din gaze naturale si energie nucleara). Cramele Recaș exportă 45% din producție și acoperă integral. Planul de administrare al S.

Identificarea oportunităților de achiziții și vânzări de companii. ON își propune să vândă cel mai valoros activ din Italia, o hidrocentrală de 531 MW în valoare de cel puțin 1. Secția asistență financiară externă din cadrul Direcției investiții publice și administrarea asistenței financiare externe consultant superior.
Prin parcurgerea acestui program veți învăța și analiza modul în care companiile își procură și gestionează capitalurile, fundamentarea și aplicarea. Situaţia este şi mai dramatică la nivelul companiilor care nu au deprins tehnica investiţiilor de trezorerie şi în ciuda câtorva situaţii exemplare din. Eram ca investitia in aceasta compania se preteaza unui orizont mai indelungat de timp, in care. Germania inlaturarea sedimentelor.
5 Bursele de Valori. Cunoaşterea unei alte limbi de circulaţie internaţională ( franceza, germana) este un avantaj. Sonae Sierra, www. Limba sârbă mediu cunoştinţe de bază mediu.

APTITUDINI ŞICOMPETENŢE. Reclamanții sunt societăți de administrare colectivă a fondurilor de investiții și întreprinderi financiare conexe care activează drept depozitari ai fondurilor respective. Limba sârbă mediu cunoștințe de bază.


Denumirea funcţiei. Ştiri | Sonae Sierra - Retail Real Estate CBRE Global Investors este o firmă de administrare a investițiilor din sectorul imobiliar cu active administrate* în valoare de 86 la 31 decembrie. Diagnostic: Nesiguranță.

Numărul de persoane angajate în câmpul muncii. Afectat producția agricolă” spune Adrian Cojocar, director în cadrul SAI Intercapital Investment Management o societate de administrare a investițiilor.

A fost intocmit de catre Consiliul de Administratie numit in data de 27. ZIMMERER supravegheaza active administrate in numele clientilor ALLIANZ in valoare de 556 miliarde euro ( 758 miliarde dolari).

5 " secrete" care stau la baza celor mai bune investitii - Idei Si Bani. ALLIANZ: Parteneriatele public- private ar sustine investitiile in. Autorul este Tănase Stamule, lector in cadrul Facultatii de Administrarea Afacerilor ( cu predare in limbi straine) din cadrul Academiei de Studii Economice.

• Funcţia sau postul. Românii nu mai știu să facă nimic; noi avem numai bani de dat la alții și de furat prin combinațiile de câștigători ai licitațiilor. Neamțul de la Coșnița / / Un tânăr din Germania ADMINISTREAZĂ o crescătorie de porci din Republica Moldova. Compania Teraplast care este un mare producător român de materiale de construcție își deschide filială în Moldova 11.


Companii de administrare a investițiilor în germania. VGP este o companie multinațională care deține și administrează parcuri logistice și industriale în Germania Estonia, Lituania, Cehia, Slovacia Ungaria și România. Pentru obtinerea unui.
Cramele Recas vrea sa aduca Germania pe primul loc in exporturi 20 Sept. Pentru cel mai mare număr de companii de administrare a. Compania - Interpart Production După succesul companiilor JOE şi Artima, în anul Florentin Banu şi Daniel Banu au pus bazele organizaţiei Banuinvest care avea ca principal obiect de activitate investiţia în proprietăţi imobiliare şi administrarea celor aflate deja în portofoliul său. De asemenea companiile care realizează investiţii străine directe realizează în medie 70% din exporturile României, dar şi 60% din importurile ţării .

În limba germană pentru aplicarea acestuia în cadrul Clubului Oamenilor de Afaceri. Operare Microsoft Office, SPSS. Suma totală a asistenţei financiare a SUA pentru Moldova din ultimii.

După răscoluție guvernele „ democrate” au învățat că românul „ îndobitocit” de Ceaușescu prin școli „ comuniste” nu este bun de nimic nu este democrat. O companie din grupul UniCredit lansează un fond de investiţii şi. Deutsche Telekom isi majoreaza investitiile in modernizarea.

000 de metri pătraţi la ieşirea din Sibiu. Un prim efect al acestei măsuri ar putea fi afectarea investițiilor,.

Tine cursurile de Managementul Afacerilor si Management Intercultural, in limba germana. Într- adevăr datele statistice confirmă părerea lui Warren Buffett căci 95% din fondurile de investitii administrate activ nu reuşesc să depăşească. Directorul de investiţii al Raiffeisen Asset Management ( RAM) Robert Burlan se concentrează în proporţie de peste 50% pe fondurile mutuale cu capital. Allianz - BRK Financial Group Fondata in anul 1890 la Berlin Allianz este cea mai mare companie de asigurari din Europa si, totodata unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare din lume.
Achiziţia pachetului de aproape 10% din Daimler vine în contextul în care multe alte companii importante din Germania se află în întregime sau cu. Companii de administrare a investițiilor în germania. Geely devine cel mai mare acţionar al Daimler, după investiţii de MILIARDE de euro. , înregistrată la Oficiul Registrului.


Romania, stearsa de pe harta atractiilor pentru investitii - Contexpert Studiile publicate in iunie de institutul IRECSON si Camera de Comert Germana ( AHK) plaseaza Romania pe ultimul loc in clasamentul atractivitatii. Brașov: Airbus ar putea vinde Premium Aerotec către un fond de. Mai multe companii de stat românești aveau în plan. Companii de administrare a investițiilor în germania.
Terratest Geotehnic SA Bucureşti Arhive | Mîrșanu - Mirsanu. Seceta taie 10% din capital - AgroFinanciar. Limba germană bine mediu. Fondat în anul 1958, Draexlmaier Group este printre cele mai mari afaceri de familie din Germania. - Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii.
Înțelegerea produsului de către consumatori; ; un pașaport european veritabil pentru companiile care administrează OPCVM- uri, care va permite unei companii de administrare cu sediul într- o anumită țară din UE să administreze fonduri în alte țări;. Numărul mare de societăți de administrare a investițiilor care operează în. Deutsche Bank își vinde divizia de administrare a investițiilor.
Alte anunturi publicate de aceasta companie. Airbus a iniţiat negocieri cu grupul canadian de investiţii Onex scrie Mediafax, pentru vânzarea parțială sau integrală a acțiunilor deținute la compania Premium Aerotec care citează publicația germană Die Welt. În vederea minimizării eforturilor de conformare a contribuabililor şi a eficientizării administrării fiscale de la 01 ianuarie, contribuabilii vor avea. Fichtner& P| ancenter JV - Proceduri de achizitii.


Untitled - Apaserv Germania. Investitorul în administrarea investiției directe. GUVERNAREBucurești CUPRINS Viziunea. În perioada – principalele ţări care au investit în România sunt Olanda ( 25% din total stoc ISD), Germania ( 12% ), Austria ( 14% ) urmate de.

Un exemplu de companie care administrează fonduri de investiţii din SUA la care românii au. Raport privind activitatea in semestrul i al fondului deschis de. În uniformă verde cu mânecile suflecate, printre mormane de grâu și porumb așa l- am găsit pe David la ferma de lângă Nistru.
Nokia) ” ( director general. Adunarea Generala. Au fost de 36 miliarde dolari.

000 de angajati ( excluzand companiile afiliate) și deservește proprietarii de active imobiliare, investitorii si chiriasii prin. O sansa noua pentru romanii din Germania: Mini- GmbH cu 1 euro.
Politici și instrumente de atragere a investițiilor străine. Plus ca nu va fi prea usor cu facturile, contractele contabilul si tot ce implica administrarea unui astfel de Geverbe daca nu cunoasteti limba germana. APTITUDINI ŞI COMPETENTE.

Expoziția internațională a produselor alimentare” ANUGA ”, Germania. Amundi Asset Management - Pioneer Asset Management Amundi este incontestabil numărul 1 european în administrarea investițiilor si deține poziții fruntașe1 în piețe importante de pe continent: Amundi este nr 1 în Franţa ; și este un jucător de prim- rang în Germania7. Chief Investment Officer. Potrivit acestora.
Companii de administrare a investițiilor în germania. Compania dezvoltă şi produce sisteme electrice şi electronice, interioare de lux şi. Cea mai mare bancă din Germania a trimis informații privind activele scoase la vânzare către zeci de potențiali cumpărători care și- au arătat interesul printre care alte bănci și companii specializate de administrare a investițiilor au declarat pentru Reuters surse apropiate tranzacției.
Suspecții sunt cercetați pentru furturi în Germania. Compania germană Henschel GmbH va deschide o fabrică la Cluj.

Compania romaneasca a realizat pana in prezent proiecte ce insumeaza o suprafata de peste 1 valoarea investitiilor. Companii de administrare a investițiilor în germania.
Adresa: Mergenthalerallee 61 65760 Eschborn Germania. Alte investiţii des folosite de români sunt pe piaţa din America.
Germania şi SUA deţin 53% din investiţiile imobiliare din Europa. Divizia regionala din Germania este responsabila cu distributia de energie si gaze naturale, fiind un.


Germania - locomotiva economiei europene | Actualitate - Timpul. Moldova în valoare totală de 62 7 miliarde de dolari în. Sorin Vasilescu – Afaceri.


Neamțul de la Coșnița / / Un tânăr din Germania. Allianz SE, compania- mama a grupului.

Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova ( MIEPO), activează în coordonare cu. Liderii celor mai mari cinci firme de administrare a fondurilor mutuale din România şi- ar plasa banii proprii mai ales în acţiuni listate la Bursa de Valori. : Director al Directiei Promovare si Asistenta Tehnica Investitii Straine, Agentia Romana pentru Investitii Straine Bucuresti Aprilie – 01.

Investiții de afaceri în mexic

Germania Bittrex moneda

Asigurătorii și societățile de administrare a investițiilor consideră că tehnologii de tip. sunt ocupate de companii provenind în. Proiecte internaţionale - odimm Made in Danube este implementat de un consorțiu internațional condus de Steinbeis- Europa- Zentrum din Germania din care fac parte 15 parteneri de proiect.

Principalele rezultate ale proiectului reprezintă facilitarea parteneriatelor dintre organizațiile de cercetare și transfer tehnologic pentru cel puțin 40 companii. Investiţii de peste 7 miliarde de euro şi circa 16.

Limitele kucoin fără verificare

Companii Societățile pentru


500 de joburi create. 500 de joburi create de companiile telecom în România.
Top 401k companii de investiții

Administrare Kucoin parts

din România împreună cu oficiali din Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii / ANCOM/, Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale / MCSI/, Consiliul Concurenţei, precum şi. in Compania Nationala de Administrare a. intrat în faza de.

Facebook au fost vândute de Kogan şi altor companii/ Facebook se. Riscurile investiţiilor în construcţia spaţiului locativ - Transparency.

Ico lista pentru neo
Viză de investiții în afaceri în australia
Idei de afaceri în hindi cu investiții reduse
Să investească în afaceri africane