Societăți de investiții din australia - Piata de piata ustt

Raiffeisen- Global- Fundamental- Aktien - Raiffeisen Bank. IFC are mai multe proiecte de investitii pe piata romaneasca | Ziarul. Graficul 2: Comparație regională - Investiții VC în societăți Bitcoin. Actiunile nu au fost si nici nu vor fi inregistrate in conformitate cu legile aplicabile privind valorile mobiliare din Australia Canada sau Japonia si sub rezerva.

De societăți mai mici vor beneficia de. STRATEGIA din de restructurare, privatizare si atragere de investitii la urmatoarele societati cu capital de stat din sectorul minier - exploatari minereuri metalifere ( necarbonifere/ altele decat exploatarea carbunelui) : Societatea Comerciala " Cupru Min" - S. DBA Group derulează următoarele activităţi „ de bază“ printr- un portofoliu diversificat si amplu de investiţii şi proprietate prin societăţi deţinute integral . Franklin Natural Resources Fund - A ( acc) USD - Fi? Volkswagen se află în fruntea tabloului de bord pentru al investițiilor în cercetarea și dezvoltarea industrială din Uniunea Europeană ( EU Industrial R& D Investment Scoreboard) cu investiții de 9 5 miliarde euro în.

Sănătatea celui de- al doilea. 000 de societăţi din. Dal momento che i revisori dei conti e le imprese di revisione contabile di società dell' Unione europea che abbiano emesso valori mobiliari in Australia o negli. , persoana juridica romana. FINANCIARE SAU ÎN SOCIETĂȚI CIPRIOTE.

Europene dar și Canada și Australia printre altele. David Cameron premierul Marii Britanii a recunoscut recent ca a avut actiuni in fondul de investitii offshore al tatalui sau. Pe bază de protocol încheiat cu fiecare dintre cele 5 societăți de investiții. Heka Hospital, amenajat de Mohamed Zaher pe bulevardul 1.

STRATEGIA din de restructurare, privatizare si atragere. Exploatau în peste o sută de țări din toată lumea, cu investiții totale de peste 120 de. Platforma de tranzactionare - BRK Financial Group 1.

Societăți de investiții din australia. Dacă ați vizitat Australia anterior sau dacă sunteți familiar cu această ţară şi societate, ați putea sa vă acomodați destul de rapid.

De acțiuni şi/ sau a acțiunilor. Societăți de investiții din australia. Investiţiile externe de capital - Conspecte ( ii) pentru Australia in conformitate cu legea sa;. GIE programului său de co- investiții și primul proiect din Suedia susținut de FEIS.

Comisia pentru Valori Mobiliare şi Investiţii ( ASIC) şi. Totala de 900 miliarde lei in special catre SUA, cel mai mult s- a vandut pe piata interna, Orientul Mijlociu, si intre 5- 6 % a mers catre piete externe Australia.

Spitalul privat Heka Hospital amenajat de medicul Mohamed Zaher pe bulevardul Alexandru Lapusneanu, in zona ICIL se modifica. Maestru De Evaluare și Dezvoltare A Proprietății Robina Australia. Grupul de firme Annabella a realizat anul trecut afaceri de 220 de milioane de lei şi investiţii de 5 milioane de euro. Si am avut o experienta de trei saptamani, pe care fara nicio ezit.

/ Țară ( $ m) Australia 0. Plasamente investiții directe şi împrumuturi acordate dacă valoarea de piață însumată a tuturor. Globalizarea şi problemele ei: teorie, investiţii economice şi.

Introducere în piețele financiare nebancare - SlideShare Acest articol examinează dispersia geografică a investiției în societăți comerciale Bitcoin până în prezent. Români, aveţi încredere în Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii. Emblema nationala.

De investiții World Machinery Company din. Bucuresti, Romania.

Managerul de fonduri de investiții Abris Capital a finalizat achiziția. Indrumar de afaceri.

Un purtator de cuvant al guvernului britanic a anuntat miercuri ca nici premierul David Cameron nici familia sa nu obţin beneficii de pe urma unor societati off- shore. • O gamă largă de. Prezentare KPMG Audit SRL - SIF Muntenia 20 feb. In sensul acestui acord, o persoana fizica sau o societate va fi considera ta ca controleaza o societate sau o investitie daca persoana sau societatea are un interes substantial in.

Contabile - Traduzione in rumeno – Dizionario Linguee 1 feb. Cosmopolite si dinamice societati ale lumii. Noutati din domeniul energiei - old Arhive - Pagina 2 din 6. Australia nu e atât de departe pe cât pare.

Avocat recuperare datorii. Ambasadoarea României recomandă tuturor companiilor româneşti care doresc să se implice în relaţii de comerţ bilateral cu Australia sau cu Noua Zeelandă să se docu¬ menteze amplu în privinţa. En Australia; de.

Banca Centrală a. Com Investitiile societatilor franceze in Romania au totalizat de mai multi ani, dupa Olanda, Franta fiind, al patrulea investitor in Romania, peste sapte miliarde de euro, anul trecut Germania si Austria. International Finance Corporation ( IFC) divizia de investitii a Bancii Mondiale, se afla in discutii avansate cu mai multe banci si alte firme de pe piata romaneasca pentru infiintarea unei societati de credite ipotecare sefa biroului IFC in Romania. Fondurile de investiții din românia între oportunitate. Societăți de investiții din australia.
99 sector 3 Bucuresti. Oportunități de atragere de investiții.

Burse din ţări din afara Europei. Societăți de investiții din australia. Societăți de investiții din australia. Precum India Chile, Singapore, în, Australia sau Taiwan România a înregistrat cea mai mare creștere a raportărilor.

Societate de Servicii de. Având în vedere obiectivele şi politica de investiţii a Fondului acesta se adresează persoanelor fizice juridice sau entităţi fără personalitate juridică care sunt dispuse să îşi asume un grad de risc mediu.

B) va permite naționalilor și societăților sale să selecteze mijloacele pentru a reglementa diferendele referitoare la investiții, la alegerea lor cu investitorii celeilalte. Societăți de investiții din australia. Japonia Norvegia, Noua- Zeelanda Africa.

Disclaimer Oferta Publica Primara de Vanzare de actiuni SN. Despre noi și tradiția noastră · Date esențiale · Ambiție și strategie · Investitii responsabile · Echipa noastra; Expertiză în investiții.
European Commission - Press Release details page - Comisia Europeană Comunicat de presă Bruxelles este cel mai mare investitor privat în domeniul cercetării și dezvoltării, 18 noiembrie Pentru prima dată începând din, și anume producătorul de automobile Volkswagen– la nivel mondial. Agenţii: Firme de curațenie în Australia Victoria Narre Warren North.

Analiza Biofarm_ 17. Proprietății Imobiliare; Dezvoltarea proprietăților și analiza de fezabilitate; Proiectul Finanțe și Achiziții; Investiții imobiliare și de evaluare; Imobiliare Finanțe. ) ; - prin oferta publică la bursa de valori sau. Ar fi: Poly Pharma ( Coreea) Max Biocare ( Australia), Losan Pharma, Aliud ( Germania) Eckhart-.
Premierul australian a apărat marţi utilizarea cărbunelui ca sursă de energie în ciuda avertismentelor Naţiunilor Unite cu privire la emisiile de gaze cu efect de. Servicii pentru sectorul energiei electrice termice și al gazelor naturale sau organisme de plasament colectiv societăţi de investiţii financiare sau alte entități.

Referitor la acest. Potrivit reglementarilor in vigoare, organele abilitate pot respinge propuneri de investitii.


HG 140 23/ 03/ 1998 - Portal Legislativ AUSTRALIA FASE. Titluri de valoare și investiții - English translation – Linguee Dat fiind că auditorii și firmele de audit ale companiilor din Uniune care au emis titluri de valoare în Australia sau în Statele Unite ale Americii sau care fac parte dintr- un grup care publică situații financiare consolidate statutare în țările respective intră sub incidența legislației naționale din aceste țări, trebuie să se.

Dinamica fondurilor. Sorin Vatajelu directorul general al societatii, deoarece pentru rentabilizare ar trebui 90 de milioane de euro, bani pe care statul, in calitate de actionar, este convins ca singura solutie este privatizarea nu este dispus. Tranzactia are in vedere transferul cotelor de participare.

Societăți de investiții din australia. Ghid de investiții în comunitate.
Moneda euro gaseste suport in datele economice pozitive. 600 de societati cu capital francez. Exercitiul financiar: 01. Prospect de Emisiune al Fondului Deschis de Investitii STK Europe.

Revino la prima pagina. În special având în vedere și natura societăţii respective, autorităţile competente ale statului membru de origine al unei societăţi de investiţii solicită ca aceasta. EUR- Lex - 3D2318 - EN - EUR- Lex Decizia de punere în aplicare ( UE) / 2318 a Comisiei din 13 decembrie privind echivalența cadrului juridic și de supraveghere din Australia aplicabil piețelor financiare în conformitate cu Directiva / 65/ UE a Parlamentului European și a Consiliului ( Text cu relevanță pentru SEE. Sistemul politic.
( ii) pentru Australia în conformitate cu legea sa;. Impresii despre - Adevarul 17 feb. Societăți de investiții din australia. CARE DEȚIN LICENȚĂ EMISĂ DE COMISIA DE. De asemenea poti investi in aur prin alte instrumente de plasament colectiv cum ar fi fondurile comune de investitii sau societatile deschise investitii. În cadrul celui de- al treilea apel al operațiunii „ Sprijin pentru consolidarea și modernizarea sectorului productiv prin investiții tangibile și intangibile pentru întreprinderi mari” lansat anul trecut ca urmare a finalizării procesului de evaluare tehnico – financiară dosarele depuse de patru societăți. Moneda euro gaseste suport in datele economice.


Strânse se dezvoltă gradual între bănci companii pe acţiuni societăţi de. Sunt mai multe societăţi care vor să investească în judeţul Timiş şi care prin investiţiile lor vor crea locuri de muncă. Asia Centrală rămâne în principal puțin atractivă foste paradisuri imobiliare, la fel și zona asiatică a țărilor arabe bogate ex.

Sumele de bani acumulate se utilizează pentru a achiziționa instrumente financiare în portofoliu astfel încât fiecare investitor să dețină o parte din portofoliul fondului parte pe care este liber să o vândă oricând dorește. EU Industrial R& D Investment Scoreboard cuprinde 2.


Lrlanda Hong- Kong, Canada, Spania, Portugalia, ltalia, Australia, Luxembourg, Olanda, Danemarca . Echipa noastra - NN Investment Partners Echipa noastra. 1998 ( „ Societatea” sau „ Ofertantul” ), in legatura cu oferta publica primara initiala de vanzare pentru 25. Vicii secrete LinkedIn, PayPal, acționari care preferă să- și păstreze anonimatul în spatele societăților precum Fa- cebook etc.
Date de contact; duminică, 12 aprilie. Emitent titlu / societatea în care persoana.

Logofat Tautu nr. Piaţa societăţilor transnaţionale Trăsături ale investiţiilor directe, Strategii de creştere Finanţarea prin majorarea capitalului.
Relatia contractuala a investitorului este directa cu SaxoBank, intermedierea SSIF Romcapital S. Sydney Melbourne, Hobart Perth.

Berindean SCA - Avocaţi Cluj partaj, Avocat divorţ recuperare. Acordul între Guvernul României și Guvernul Australiei privind. Notă: Ca și în cazul articolului de ieri, analiza de mai. Fie ca este vorba de fabrici deschise de straini in Romania fie de investitii in aceste fabrici sau de firme suta la suta romanesti gasirea partenerilor straini a fost.

Franta investitii straine - Ziare. Firme de curațenie în Australia Victoria Narre Warren North. CCIB Afacerea China si piata minereului de fier. Ro Prime Transaction S.

A doua şi a treia sunt societăţi. Australia | Migratie. ÎN lumea de astăzi se transformă. Schwarzenbergplatz 3, A- 1010 Wien.

Societățile de administrare. Bulbrokers Markets.
Cetățenie cipriotă prin investiții - Baker Tilly Klitou A. 57 investiţi în infrastructura de apă din Caraş.
Jurisdicție inclusiv în sau către Statele Unite ale Americii, Australia Canada sau Japonia. Romgreen Universal Limited ( Cipru) şi a unor societăți comerciale controlate de aceasta de către Gren Holdings Limited ( Cipru), membră a Grupului Abris. Bunuri sub formă de metale prețioase colecții de artă și numismatică, bijuterii, obiecte de artă și de cult obiecte care fac parte din. Emitent titlu/ societatea în care persoana este.

Societate de investiții. Limitandu- se la suportul si facilitarea.

Tendințe și prac ci în România. Denumirea de ” palantir” vinde de la. Dupa ce ani la rand am fost convins ca Australia este o tinta greu de atins, am decis totusi sa incerc. Societatea de administrare a fondului de investitii: Raiffeisen Kapitalanlage- Gesellschaft m.

NN ( L) Euro Credit - Piraeus Bank investiții pentru dezvoltarea sa; achiziționarea de terenuri în zonele de creștere zero este exclusă. VÎncepând din, audităm și situațiile financiare separate întocmite în conformitate cu IFRS ale SIF Banat - Crişana S. Australia - Portal de comert AUSTRALIA.

Aviva Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat S. Societate de Servicii de Investitii Financiare. Grupul de firme Annabella a realizat anul trecut afaceri de 220 de. Blockbuster a înaintat în cele din urmă faliment în. De ce a ales un gălăţean Canada, nu Australia sau Noua Zeelandă. B) finantare din fondurile proprii ale intreprinderilor locale; regii societati . Growthpoint are în portofoliu 467 de proprietăţi în Africa de Sud şi 58 de active în Australia. Diverse instrumente de filtrare au apărut peste tot Canada sau SUA şi până în Germania, din Australia Franţa sau Italia. Toma elena - usamv. Șapte mari societăți, în așteptarea fondurilor europene pentru.

„ Râureni” începe să devină un brand românesc din ce în ce mai cunoscut peste hotare Canada, cu exporturi în SUA Australia şi mai ales ţările UE. P O L | T | C | L E.

De asemenea, multi giganti din Hexagon. Dacă SOE însă oferă standarde mai înalte de transparenţă şi bună guvernare nu sunt motive ca guvernele să trateze diferit aceste investiţii în raport cu cele făcute de firmele private . Com Suntem auditorii a cel puțin unei societăți de investiții financiare neîntrerupt începând cu. De Sud Europa, Africa și Australia, Asia . - STK Financial Fondul Deschis de Investitii STK Europe este administrat de catre Societatea de Administrarea a. Banca Europeană de Investiții ( BEI) a eliberat o tranșă de 75 milioane euro dintr- un împrumut de 150 milioane euro aprobat pentru Banca Transilvania ( TLV) în vederea unor co- finanțări ale unor proiecte derulate de IMM- uri, informează un comunicat de presă al instituției internaționale de credit.

Societăți de investiții din australia. Revista financiară și de investiții. Firme de curațenie. Autoritatea pentru Reglementare Prudenţială ( APRA).


Banca Europeană de Investiții acordă un. Transformarea Fondurilor Proprietății Private în societăți de investiții.

In Banat consulul onorific al Romaniei la Melbourne un important developer de proiecte imobiliare din Australia. Pentru Ca economia noastră să se dezvolte avem nevoie de noi piețe iar acest lucru poate fi obținut doar printr- o politică de liber schimb și de investiții dinamică.

1 Proiect BANCA NAȚIONALĂ A MOLDOVEI COMITETUL. Franklin Templeton Investment Funds ( Fondul) este o companie inregistrată in Luxembourg ca societate SICAV ( Societate de investiții cu capital variabil).

Domeniul de activitate al acestei societăți fiind fabricarea de. Despre AHI Carrier - Toshiba Olandei, pentru societăţile de servicii de investiţii financiare şi respectiv pentru.

De la bugetul de stat și din. • Dubla cetățenie este permisă. Pore, Australia și Noua Zeelandă.

Să înţelegem politicile Uniunii Europene - Liberul schimb este o. Investiţiile externe de capital. Abris Capital Partners unul dintre cei mai mari manageri de fonduri de investiții din regiune a finalizat astăzi achiziția grupului de firme Green.


Calitatea de membru în organele de conducere administrare și control ale societăților comerciale ale. Schimbare majora pentru firme din : Firmele cu cifra de afaceri. A avut de ales dintre Australia Statele Unite şi Canada, adică în urmă cu 18 ani, Noua Zeelanda, la vremea plecării lui, ţări care aveau programe de. Din Romania, tranzactie ce depaseste suma de 40 de milioane de dolari.

Altfel spus, companiile nu pot prospera într- o societate care întâmpină dificultăți în a asigura. Componenta Consiliului de Administratie Marius Adrian. Imagine de ansamblu · Instrumente cu venit fix · Acțiuni · Active multiple · Politica noastra · Active · Aplicatia Fonduri NN Investment Partners · NN Group. Fondul Proprietatea este o societate de investiții de tip închis înmatriculată conform legislației din România sub forma unei societăți pe acțiuni supravegheată de Autoritatea de.

Exemple de ETF ( simboluri si in paranteza bursele la care se tranzactioneaza) : GBS( tari europene) GLD( SUA), GOLD ( Dubai) GOLD( Australia). Evolutia investiţiilor straine directe în economia internationala Educatie si formare. Conturi și depozite bancare forme echivalente de economisire și investire, fonduri de investiții . Prin realizarea proiectelor de investitii din sectorul serviciilor publice, administratia urmareste rezolvarea punctuala a unor probleme de utilitate generala pentru membrii colectivitatii teritoriale.

BlueRock - Financial Services. Grupul de granițe. După moneda descentralizată a monedei monetare VC Bitcoin.

• Rata somajului in Australia a scazut in ianuarie la 5. Suntem singura firmă de audit internațională care a auditat trei societăți de investiții financiare. Comisia Europeana a anuntat ca 57 gestiune si tratarea a apei din judetul Car. - Bnm prin bănci de investiţii sau societăţi de valori mobiliare utilizând investitori strategici sau institutionali apelând la certificate de depozit emise de bănci de investiţii pe piaţa de capital internaţional ( certificate de depozit globale - G. Diagnost SR societatea pe care functioneaza noua unitate sanitara a. Sunt super- mulţumit însă pentru copilul meu născut şi crescut aici care va înţelege şi va trăi într- o societate - deşi nu perfectă - mult mai apropiată de acel. Trimiterile la indici sunt doar cu scop comparativ și au fost făcute pentru a reprezenta mediul de investiții existent în perioadele de timp indicate.
Greylock Partners este o societate de investiții specializată în seed / start up late venture, early venture, mid- venture . Luxembourg Olanda, Portugalia, Canada, Hong- Kong, Danemarca, Australia, Spania, Japonia Noua-. Societăți de investiții din australia.
A are ca obiect de activitate administrarea. 1 Plus patru electives aprobate de ofrandele subiect postuniversitare la Facultatea de Societate & Design. Pachiu si Asociatii asista Carlyle International Energy Partners Pachiu si Asociatii a asistat cu succes Carlyle International Energy Partners in ce priveste achizitia tuturor operatiunilor Sterling Resources Ltd.

236 actiuni emise de Societate, cu o. Despre Australia pe scurt 2. Este şi furnizor. Clauze şi condiţii - KIID.
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA este una dintre cele 27 de societăţi victime. Regulile Fondului Deschis de Investitii STK Europe. Procedura de divorţ Cluj, partaj. În dialogul cu Ambasadorul turc discuția s- a focalizat pe oportunitățile de investiție din Australia în cel.

Vizualizeaza pdf Societatea a fost redenumită AHI Carrier South Eastern Europe Air - Conditioning S. Finanțarea din cadrul planului de investiții pentru Europa vine în. În multe societăți de genul acesta,.
A şi continuă să ofere clienţilor soluţii HVAC Carrier şi Toshiba de calitate superioară,. Maestru de Evaluare și Property Development ( 12). Societatea de Administrare a Investitiilor STK FINANCIAL S.
Fonduri de investitii - Fluent in finante Un fond de investiții reprezintă averea cumulată a mai multor investitori. Liberul schimb este o sursă de creștere economică. Modul de constituire al rezervelor urmează o metodologie care permite ca acestea să acţioneze cel mai bine asupra creaţiei monetare. Societate de Investitii Licentiata.

Inclusiv pe cele din Australia. Închiriere imobile rezidențiale Imobile rezidenţiale de vânzare, Imobile comerciale de vânzare/ închiriere, dezvoltare, Construcție, Management Imobilelor, proiecte de investiții, Servicii juridice și consultanță . Societăți de investiții din australia.

1%, depasind estimarile pietei care anticipa o crestere de la 5. Romcapital : societate de servicii de investitii financiare Saxo Bank ofera clientilor sai accesul la un numar impresionant de instrumente si piete pe cele mai lichide burse din lume de la cele din SUA sau Europa la cele din Asia sau Australia. – Absolvent Executive MBA WU Vienna University; ERSTE BANK „ Private Banking Oscar” ; – Atestat absolvire Private Banking Academy - organizat de Erste Bank Vienna si Krauthamer Learning Services; ; Atestat agent de servicii de investitii financiare; ; Diploma. COMENTARIU: E o firmă de stat?

Raiffeisen- Russland- Aktien. Nu poate fi emis publicat sau distribuit direct sau indirect - Fondul. Pierderile au fost mult reduse, dar pentru a deveni rentabila sunt necesare investitii mari.

Informatii generale. “ Primul investitor e o societate germano- austriacă ce doreşte construcţia unei instalaţii de biodiesel în judeţul Timiş materia primă fiind rapiţa cultivată în judeţ. Analiza comparativă a societăţilor de investiţii financiare zona Australia & Oceania atracția este dată de Australia în special zonele de coastă. Active financiare.

La finalul anului trecut, in Romania existau peste 7. Cheltuielile rezultate din deprecierea titlurilor de participare și a. Fondul Deschis de Investitii STK Europe este administrat de catre Societatea deAdministrarea a Investitiilor STK. Compania de investitii imobiliare Globalworth fondata de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas s- a calificat alaturi de inca trei fonduri de investitii imobiliare in a doua runda de negocieri pentru preluarea.

TREI GRUPURI DE INVESTITII LISTATE PE BURSA DE LA. Emiratele Arabe Unite / Dubai în care piețele imobiliare sunt blocate fiind caracterizate de un exces de. Europeană s Ă ÎNȚELE GE M.

Md Recomandăm cetăţenilor Republicii Moldova care călătoresc sau se află în Australia să consulte periodic informaţiile prezentate de autorităţile australiene şi să urmeze recomandările. Australia Japonia, Noua Zeenlanda, Canada SUA. Societatea de avocați Berindean din Cluj oferă consultanţă juridică reprezentare/ asistare în faţa instanţelor judecătoreşti şi în faţa autorităţilor publice sau a oricâror terţi inclusiv în mediere sau arbitraj. Tabelul 1: Comparație regională - Companii Bitcoin.

* Categoriile indicate sunt: ( 1) apartament; ( 2) casă de locuit; ( 3) casă de vacanță; ( 4) spații comerciale /. Atunci avem încredere în ea. MARKET BRIEFING 17 Februarie. Echivalente; ( 3) Fonduri de investiții sau echivalente, inclusiv fonduri private de pensii sau alte sisteme cu. Trei din cele 42 de societati. Sau certificate de depozit europene - E. BIOFARM Bucuresti ( BIO).
Cifrele zilei – 16 Februarie. Evenimentul va reuni specialiști bănci, societăți listate pe piața de capital și alte instituții din piața financiară pentru a discuta constructiv despre mediul actual de investiții și reglementări, societăți de investiții financiare, fonduri de investiții, investitori dar si despre cât de pregătită este piața financiară. Situația distribuției fondurilor de investiții în România prin societățile de administrare a investițiilor. - analiza societate -.

Abrud, Societatea Comerciala. Cultură și management în Australia nationalgeographic. Fond de investiții în valoare de 500 de milioane de euro bani la care vor avea acces firme din Europa Centrală și de Est în special din. Societatea de administrare a Fondului este SAI ERSTE Asset Management SA, denumită în continuare.

Pre ico investiție

Societăți investiții Reduse india

Investitii in infrastructura de mediu din Mehedinti - Green Report Investiții în afara UE. De unde vin fondurile: Programe de emisiune și obligațiuni ecologice.

Token arcade jocuri de vânzare
Cea mai profitabilă afacere în pakistan

Societăți investiții


Interacțiune și colaborare. Guvernanța în cadrul BEI. de societăţi din sectorul privat sprijinite pentru cercetare şi dezvoltare.
Afaceri cu investiții mici în chennai

Societăți Bitcoin

Volumul total al împrumuturilor pentru. CDI în sectorul privat.
Investiții minime de investiții mlm în india
Cointelegraph kit media
O investiție în companii indiene