Investitorii de afaceri mici cum funcționează - Binance safe reddit


" Intenția Guvernului de a face o a doua revoluție a sistemului fiscal într- o perioadă de 6 luni fie ele mici sau multinaționale", atât pentru companiile locale, cât și străine se arată în comunicatul FIC. Cu foarte multă pasiune ingredient esenţial pentru o afacere de succes câţiva sibieni au reuşit să dezvolte mici business- uri de familie care nu doar că le aduc. În ultimii ani, puterea economică a crescut în aproape toate țările din Uniunea Europeană. Daca nu functioneaza incalzirea, esti sunat in mijlocul noptii s- o repari.

Sunt un fel de fonduri mutuale mici pentru. Dialogul dintre investitorii străini și Guvern funcționează, dar nu prea. Anul acesta voi aborda foarte mult acest subiect şi voi încerca să vin în ajutorul tău cu multe materiale cărţi tool- uri pe care le vei putea folosi în investiţii. Idei de afaceri cu cârlig la profit: cum să faci bani.

Biografia de afaceri a celui. Credit la termen pentru microintreprinderi - ING 14 feb. 23/ privind organizarea și funcționarea Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat actualizat. Iti prezentam cinci astfel de afaceri mici unele pornite ca hobby- uri altele targetate in functie de nevoile pietei: wall- street.

BENEFICIARI ELIGIBILI: - Societăți comerciale înființate în baza Legii 31/ 1990, cu istoric de funcționate sau start- up- uri;. Acestea sunt si mai importante pentru proprietarii de mici afaceri, majoritatea functionand pe baza unui buget limitat. Autentificare pentru a posta comentarii.

( 6) din Hotărârea Guvernului nr. 15 Strategii de Investitii pentru Incepatori - strâns brusă funcţie Poate din cauza asta cunoştinţele în materie de investiţii şi intereselor românilor de a investi în diverse forme sunt mici.


Afaceri cu investiţie de sub 5. Potrivit investitorilor, implementarea grăbită a politicilor fiscale. Cum poţi face afaceri în Germania dacă ai o firmă în România.


Investitorii de afaceri mici cum funcționează. Cu incredere, Adrian Gudeaspecialist. Iar daca nu vrei sa te ocupi personal, alti bani trebuie alocati unor servicii specializate. Este vital sa urmariti concurenta 6.
Cele mai mari investiţii în firmele mici şi medii româneşti,. Nevoie de scări extensibile. Descopera selectia celor mai importante stiri cu tema - afaceri mici, prezentate de Ziare. Din ce in ce mai multe companii tind sa functioneze pe plan international si incep sa aiba probleme legate de limba in care doresc sa comunice.

Afaceri Mici - Credite Firma II, PFA, SA, CMI, Carduri si Alte Servicii | Patria Bank La Patria Bank gasesti solutia de finantare potrivita pentru toate tipurile de afaceri mici ( SRL Liber Profesionisti). La început costurile au fost mici pentru că de promovarea.

000 lei, ceea ce. Imbecilitatea asta va conduce la scaderea investitiilor facute de aceste firme mici pentru ca nah vor fi nevoite sa plateasca taxe grupului infractional organizat psd.
Idei de afaceri cu investiţii mici. Semnificații, evoluții și impact - Результат из Google Книги. Afaceri cu investiție zero | Startup Academy Creditul se pune la dispoziție prin transfer bancar direct către vânzător în cazul achiziției de bunuri sau prin utilizări succesive în funcție de fazele de execuție în cazul proiectelor de investiții.

43/ privind înfiinţarea organizarea şi funcţionarea agenţiilor pentru întreprinderi mici şi mijlocii, atragere de investiţii şi promovare a exportului în temeiul art. La bugetul cheltuit pe catering in anul precedent botezuri, succesul afacerii respective pe scara larga si necesitatea acestui tip de afacere in functie de cerintelele oamenilor: nunti evenimente. 7 idei de afaceri care vor prospera după criză. În același timp, firmele mai mari.


De asemenea, se pot acorda credite pe baza parteneriatelor dintre banci si guvern pentru afaceri din cadrul programelor de. Întreprinderile mici şi mijlocii pot obţine succesul în afaceri prin planificare IT. Deşi câştigurile nu vor. De aceea, recomandarea este să alegeţi ce plantaţi în funcţie de calculele proprii şi de cererea pe care o vedeţi cu ochii dumneavoastră sau să căutaţi.

Firmele mai mici de investiții vor beneficia de pe urma unor cerințe mai simple, care corespund mai bine profilului lor de risc. Afaceri sigure pe timp de criză - Ziarul Lumina Confirm, se pot face afaceri cu investitii zero sau cu bani putini : ).


Com scrie ca una dintre cele mai usor de lansat idei de afaceri de familie este un restaurant sau o cantina. Găsiți afaceri care nu necesită mult capital însă pot genera un venit interesant şi plus la toate unele pot fi desfășurate de acasă, chiar în Republica Moldova.
Noile norme vor sprijini buna funcționare a piețelor de capital, asigurând în același timp stabilitatea financiară. Și achiziția tuturor dotărilor. Nu- ţi rămâne decât să analizezi serios ce ai vrea să comercializezi în funcţie de cerere.

O știți pe aia că românii nu sunt productivi deci își merită salariile mici? ), potrivit notificărilor trimise de Bancpost clienților săi. HOTARARE 654 07/ 09/ - Portal Legislativ.
Procedura de acordare a avizului tehnic de specialitate pe planul de. Fara acesti mici dar multi vectori bursieri piata nu poate functiona. Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici şi Mijlocii şi Mediului de. Și funcționează ca o afacere,. Iar dacă ați simțit că e [. – Investiții productive în acvacultură ( 1). Idei de afaceri ce pot fi pornite cu investiţii mici: plantaţia de salcie.

Mai rămâne şi varianta ” ciubucurilor”, mai ales în oraşele mici de provincie. Zece idei de afaceri cu investiții mici pentru care vei putea cere finanțare de la stat în.


Mai ales daca mama ta se pricepe sa gateasca foarte bine! Dar dacă alegi să investesti în fondul de tip index cu cheltuieli mai mici vei avea o sumă de cca. Finantarea prin business angels | Business Angels Romania. Shaormeria – o afacere profitabila cu investitii mici - echipamente.

Vendingul satisface o nevoie foarte importantă – aceea a servirii instante Afacerea cu automate vending de comercializare a bauturilor calde preparate din cafea naturala are urmatoarele avantaje : Funcţionează 24 de ore pe zi, 365 zile. ) Brașov în conformitate cu atribuțiile ce îi revin din Regulamentul de Organizare și Funcționare aprobat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri Comerț și Antreprenoriat ( MMACA) prin preluarea atribuțiilor și. Apoi, va ocupati de procurarea sau inovarea retetei de shaorma si de prospectarea pietei si achizitionarea utilajelor 4.

184 de societăţi au reuşit să. Schemă de ajutoare de stat și de minimis sub formă de investiții de. 42/ privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Energiei Întreprinderilor Mici şi Mijlocii şi Mediului de Afaceri, cu modificările ulterioare, avizul tehnic de specialitate pe planul de afaceri al investitorilor străini în vederea obţinerii vizei de lungă şedere în România pentru desfăşurarea de activităţi.
Se poate corela rambursarea cu fazele de execuție ale proiectului? - Результат из Google Книги.

) investitiile necesare sunt mult peste acest barem de 30 mii euro. Cele mai mari investiţii în firmele mici şi medii româneşti în special cele din domeniul tehnologiei au venit din partea unor fonduri de investiţii străine.
Practicalbusinessideas. În Europa, termenul frecvent utilizat. Am remarcat faptul că de regulă firmele românești au deschis afaceri mici în Germania de exemplu în domeniul comerțului birouri de consultanță IT sau.

Investitorii de afaceri mici cum funcționează. Dar ce poti sa faci cand nimic nu mai merge? Grupuri de investitii in imobiliare.

Investitorii de afaceri mici cum funcționează. Afaceri mari cu fonduri de investitii pentru firme mici - Evz. Ce afacere sa incepi cu investitii mici | startups. Ro - Primul portal al.
5 " secrete" care stau la baza celor mai bune investitii - Idei Si Bani. Ei au fost motorul care a susținut creșterea, până la un punct la care aceasta a. Idei de afaceri - Agrobiznes. Cel mai bun mod de a porni pe drumul spre independența financiară este să faci investitii de succes.


Credit rapid fara garantii pentru afacerea ta - Banca Transilvania 28 feb. Cum poţi obţine profit fiind propriul. Suntem în plină revoluție fintech ( tehnologie financiară), iar investitorii din acest domeniu sunt în căutare de startup- uri care să vină cu diverse soluţii IT pentru industria financiară – arată specialiştii. Daca iti surade ideea unei afaceri pe cont propriu, care sa nu necesite.

000 de investitori fac afaceri în România din 1990. Warren Buffett despre aproape orice. Primele programe din fondurile europeneașteaptă proiectele aplicanților dornici să- și înființeze mici afaceri. Investitorii de afaceri mici cum funcționează.

Idei de AFACERI care aduc. Modificări modeste aduse infrastructurii IT necesită pentru implementare durate de timp şi investiţii considerabile.

Întrebați de către HotNews. 5% din cifra de afaceri",. Investitorii români fac un ultim. Cea mai bună strategie este să fii printre pionierii unei culturi, apoi – când alţii intră pe piaţă şi.


În intervalul orar 02: 00 - 05: 00 AM cardurile, POS/ ATM- urile băncii vor funcționa cu întreruperi. Credit cu garantie europeana prin FEI | Bancpost 26 feb.

Da, graficul de rambursare se stabilește în funcție de. Nu - ţi rămâne decât să analizezi serios ce ai vrea să comercializezi în funcţie de cerere. Bugetul initial variaza, in functie de cum vrei sa arate locul. Desigur, multa lume isi pierde locul de munca.
Contributori și subiecte. Cei care cumpara actiuni ale ETF- ului in functie de suma investita, primesc o medie a cupoanelor platite de toate obligatiunile cumparate de acel fond.

Toate stirile cu tema afaceri mici, Afaceri | Ziare. Ideile care sporesc randamentul investițiilor în sectorul agricol: creșterea nucilor afaceri cu albini, butașilor de cătină cu păuni și alte idei de business.

Pe de altă parte,. S- ar putea sa existe o solutie si pentru acest inconvenient: francizele. Un credit bancar sau programele guvernamentale de finanţări nerambursabile pot fi o soluţie pentru investiţia iniţială, dar sunt şi mici afaceri pe care le poţi demara cu sume mici. Pentru că discutăm de o sumă nici mică nici mare este nevoie de un plan de afaceri bine structurat şi de multă prudenţă în alte investiţii până la.

În Finanțări, 10 Martie. Credit pentru investitii | CEC. 23/ privind organizarea şi funcţionarea Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi. Uita de criza financiara!

Deocamdată sunt blocate dar până în rămân o speranţă pentru tinerii care vor să- şi facă o afacere serioasă şi mai ales stabilă, durabilă” spune Floreş. De guvernare în domeniile întreprinderilor mici și mijlocii comerțului, antreprenoriatului și investițiilor străine, mediului de afaceri în concordanță cu cerințele economiei de. O variantă bună pentru tinerii investitorii sunt însă fondurile europene.


Potrivit acestora nu există un timp mediu de rezolvare a unei cereri din partea unui investitor român totul depinzând de complexitatea situaţiei. Pentru ca am ascultat un podcast despre idei de afaceri si mi- am dat seama ca sunt o multime de oameni care cauta exact asta: idei de afaceri.

De aceea, recomandarea este să alegeţi ce plantaţi în funcţie de calculele proprii şi de cererea pe care o vedeţi cu ochii dumneavoastră sau să căutaţi consultanţă de specialitate. Sunt puține afaceri agricole care pot fi lansate cu sume mici, dar care pot aduce un profit atrăgător.
Ro cum le va fi afectată relația clienților români cu banca oficialii băncii elene ne- au răspuns că Eurobank în calitate de nou. Start- up Nation România: Zece idei de afaceri cu investiții mici. Iti prezentam cinci idei de afaceri mici unele pornite ca hobby- uri altele targetate in functie de nevoile pietei. Cele mai apreciate fructe din țara noastră, acestea fiind folosite preponderent și în cadrul procesării.

Investitorii de afaceri mici cum funcționează. Cine sunt investitorii români care au scăpat de. Ro | Credit de Investitii | IMM- uri cu CA sub 1M Euro. De ce nu avem mai multi investitori de retail?


Peste 330 de francize funcționează în acest. Pensiunile canine cer capital minim de 10.

Cu siguranţă, vor fi mai bine pregătiţi pentru piaţa de muncă decât dacă nu ar fi avut acea singură companie din oraşul lor. Investitorii de afaceri mici cum funcționează.
- BusinessMagazin. Iată câteva idei de afaceri prospere care necesită investiţii de 2 000 de euro, potrivit adevărul. Afacere cu Investitii Mici si rezultate Mari!

Într- o țară ca România unde, din punct de vedere istoric comisioanele bancare au fost printre cele mai mari din. Ulterior iar cheltuielile de funcționare, printre care și chiria, cabinetul dotat complet va începe activitatea economică vor trebui asigurate din încasările cabinetului. De remarcat ca exista o varietate foarte mare de afaceri cu investitii mici, si deci am putea spune ca e loc pentru toata lumea si totusi se spune ca 90% dintre afacerile nou infiintate dau faliment in primii ani de functionare. Com Citeste cele mai noi stiri cu tema - afaceri mici.

Însă, este nevoie să ținem cont de faptul că succesul acestor afaceri depinde de câțiva. 13 Activități obligatorii pentru un PLAN DE AFACERI ca artist independent; Cum să impresionezi orice jurnalist cu BIOGRAFIA ta. CRPCIS este institutie publica cu personalitate juridica ce functioneaza in subordinea Ministerului Intreprinderilor Mici si Mijlocii Comertului si Mediului de Afaceri organ.
Tehnologia joacă un rol tot mai important în funcţionarea întreprinderilor mici şi mijlocii ( IMM) într- un mediu extrem de competitiv. Ro/ articol/ Start- Up/ 78/ idei- de- afaceri- mici- cum- poti- sa- obtii- profit- fara- investitii- si- eforturi- masive. 7 idei de afaceri în agricultură profitabile pe suprafeţe mici şi foarte.

În funcţie de ponderea finanţării nerambursabile acordate în cadrul proiectului, solicitantul trebuie să identifice surse suplimentare de finanţare care să- i permită să acopere. Daca traiesti intr- un oras activ si ti- ai propus sa iti lansezi o afacere cu investitii mici, organizarea evenimentelor este o idee foarte buna.

Vă gândiţi să începeţi o afacere în UK, dar nu ştiţi care să fie domeniul de activitate? Se finanțează doar solicitanții cu activitate economică în. Din păcate însă nu toate funcționează.

La opt kilometri distanţă de municipiul Iaşi comuna Aroneanu, în satul Şorogari funcţionează din septembrie ferma " Caprele Irinucăi". Investitiile imobiliare raman o afacere profitabila si inSept. Canalele de promovare și să vadă ce funcționează mai. 000 de euro pentru a funcționa corect și sunt afaceri profitabile pentru cei care aleg o locație.
Economia socială a grupurilor vulnerabile - Результат из Google Книги Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Atragere de Investiții și Promovare a Exportului ( A. Simple si cu bani putini!

Idei de afaceri mici: cum poti sa obtii profit fara investitii majore. Investitorii de afaceri mici cum funcționează. Investitorii de afaceri mici cum funcționează.
Pentru a face un investitor sa ia in considerare afaceri mici trebuie sa il convingi de rata mica a esecului. Iata de ce, la astfel de sume relativ mici ( si daca alte. Astfel exista credite pentru investitii, activitate curenta si linii de credite.

Eu sunt unul dintre fanii acestui fenomen şi studiez. Idei de a face bani în Moldova fără prea multe investiții - Agora. Incepe propria Afacere cu doar 889Eur! Încărcați mai multe.

Micii investitori au jucat un rol important pe piața imobiliară, înainte de. Idei de afaceri de familie.

, cum anume ai reusit, ne poti. Ideologii politice actuale. 535 din 7 noiembrie privind înfiinţarea Consiliului.
Iar pentru se anunță perspective excelente pentru cei deciși să- și pună pe picioare propria afacere. În funcţie de fiecare tip de franciză în parte, francizorului ( proprietarului brandului) îi revine un anumit procent din cifra de afaceri a business- ului respectiv.

Firme de investiții puternice și piețe de capital eficiente | România. Cât trebuie să investeşti în afaceri agricole pentru a obţine un profit de o mie de euro pe lună. Idei de afaceri cu investitii mici - Firma de Conta - Blog Firma de Conta 30 Sept. Ce si cum sa incepi?

De aceea săptămânal, ne- am propus să venim cu o idee de afacere ce poate fi pornită cu investiții nu prea mari. Investitorii de afaceri mici cum funcționează. Afaceri care necesită investiţii mici | GAZETA de SUD.
( program de acceleare de afaceri). Unor servicii de mentenanță ale echipamentelor vă informăm că în data de 13. De la caz la caz în funcţie de nevoile specifice de finanţare ale companiei şi de structura acţionariatului putem detalia diferite scenarii de investiţie:.

Afaceri cu bani putini - Marius Ghenea Cred ca ce este important de retinut e faptul ca un anumit tip de afacere solicita si o investitie potrivita, sectorul energetic, distributie la scara mare, un proiect specific, iar in multe afaceri ( de productie etc. - Guvernul României Idei de afaceri. Dar odata ce pornesti afacerea, mancarea buna . HG 1431/ privind infiintarea, organizarea si functionarea. Bucurați- vă de o colecție completă de instrumente creative pentru desktop și mobil precum Photoshop, InDesign, Illustrator, Adobe Premiere Pro și altele cu Adobe Creative Cloud.

O altă direcţie bună în care se pot orienta investitorii din România ar fi în această perioadă firmele de consultanţă. Apoi, trebuie sa obtineti autorizatiile de functionare. 50 Afaceri De Succes Prospere ⋆ AcademiaDeMarketing.

Ministrul Finantelor Ionut Misa a anuntat joi o schimbare majora pentru cele 450. Nota de Fundamentare - HG nr. Investitorii de afaceri mici cum funcționează. - Prime Transaction.

În contextul în care principalele agenții de rating au avansat România la gradul de mediu proprice pentru investiții, este de așteptat ca mai multe domenii să își ia avântul în. Md Creditele specializate oferite de banci pentru finanatarea IMM- urilor sunt de mai multe tipuri, in functie de destinatia acestora. De la cei care au de ales intre a- si deschide o mica afacere ( a avea mult din ceva mic) sau de a investii in companii deschise ( a avea putin din ceva mare).

Club de investitori - Wikipedia 7 idei de afaceri în agricultură profitabile pe suprafeţe mici şi foarte mici. La investitori către întreprinderi. 000 de investitori care fac afaceri din 1990 ( Imagine: Shutterstock/ Mediafax Foto). Investitorii institutionali nu vor gasi lichiditatea necesara, iar companiile nu vor gasi.


000 euro | Epoch Times România 13 feb. Unii oameni cauta din postura de investitori, altii din postura de antreprenori in devenire. Vrei un VENIT sigur, dar nu ai bani? Afaceri cu investitii mici - Ponturi Fierbinți.

Perfect, dar de unde. Ideile de afaceri mici pot fi și ele idei de afaceri profitabile, super- bănoase și secretul succesului lor stă în oportunitățile de dezvoltare pe care le prezintă.
HG 1431/ privind infiintarea, organizarea si functionarea Centrului Roman pentru Promovarea Comertului si Investitiilor Straine. Impozitul pe cifra de afaceri – o aberație fiscală anacronică și anti. 000 de euro, poţi deschide un magazin online.

Bancpost România a cesionat creditele în franci elvețieni către banca- mamă din Grecia ( Eurobank Ergasias S. Dar puteţi face şi „ curăţenie generală”, situaţie în care aveţi nevoie doar de produse de curăţare de bază şi nu este nevoie să faceţi investiţii prea mari în firmă. În plus ai avantajul că munceşti de acasă cu minim de efort. Investitorii de afaceri mici cum funcționează.

GUVERNAREBucurești CUPRINS Viziunea. Încearcă- l și spune- ne cum funcționează,.
În funcție de sistemul de. Insa exista cel putin 3 idei de afaceri care vor functiona mereu. Contactati- ma telefonisi va voi explica PAS cu PAS tot ce inseamna ecommerce si mai ales ce este rentabil ca d einceput pt afacere dvs! Termenul de investitor ” angel” provine de la începutul secolului XX, când oameni de afaceri bogaţi au investit în afaceri rapide şi generoase.

Ce a fost cu adevărat îngrijorător a fost să constatăm că o mare parte din proprietarii de afaceri mici nu au avut şi nici nu au un plan de afaceri clar, pe baza căruia să- şi dezvolte afacerile. Obligatiunile sunt o optiune interesanta pentru cei care vor sa aiba riscuri foarte mici in investitii, desi e adevarat ca randamentele obtinute nu sunt. Idei de afaceri pentru a le implementa în Republica Moldova!

Pe de altă parte, un posibil efect al consolidării acesteia vor duce la teama altor posibili investitori de. Înţelegerea nevoilor de dezvoltare a companiilor care solicită finanţare, fundamentată de experienţa ROMCOM cu afaceri mici şi mijlocii din domenii variate;. Un pas important este gasirea furnizorilor adecvati pentru ingrediente: carne mirodenii, lipie, legume sosuri etc. În timp pot să aibă locuri de muncă la distanţă pot să deschidă o mică afacere.

Cu mici diferenţe de percepţie şi legislaţie, această practică este comună atât Statelor Unite ale Americii cât şi Uniunii Europene. Ce afaceri merg cel mai bine pentru tinerii investitori din oraşele de.

10 sfaturi pentru a incepe o afacere de succes | PlanDeAfacere. Asociația Oamenilor de Afaceri din România. 103 idei de afaceri care pot fi desfășurate în Republica Moldova. 23/ privind organizarea și funcționarea.

Reprezentanţii oamenilor de afaceri mai recomandă deschiderea de magazine online unde costurile sunt foarte mici sau deschiderea de magazine mici în care să fie comercializate. Shaomeria - o afacere profitabila cu investitii mici 2.

5 idei de afaceri simple și profitabile cu care poți da lovitura în. 000 de firme care au cifra de afaceri sub un milion de euro. În topul supravieţuitorilor din business- ul românesc urmează firmele din zona Nord- Vest, în funcţie de regiune geografică unde 2.

Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime –. Daca investesti in proprietati de inchiriat, ai mai multe responsabilitati. Pentru a deschide o afacere de tip shaormerie aveti nevoie de un aparat shaorma si kebab si de un cutit special din otel pentru shaorma si kebab.

Ce posibilități de finanțare are la dispoziție un start- up pentru a. Îţi dă câteva idei de afaceri cu investiţii mici, dar care în timp îţi pot aduce un profit uluitor. Datorită prețurilor reduse. Funcționează în 20 de orașe importante din România,. Incepe mici afaceri acasa, afaceri de familie - Afacerilacheie.


In principiu, planul bugetului te va ghida astfel incat sa cheltui banii eficient dar cuprinde si canale prin care sa intri in contact cu viitori posibili investitori.
Afaceri fără investiții și profit mare

Funcționează mici Afaceri

20 de afaceri agricole pe care le poți porni cu un buget sub 5. În funcție de tehnologia de cultură, dar și de condițiile climatice poți obține o producție la hectar, cuprinsă între 3 și 6 tone de păstăi proaspete. Dacă vă interesează afacerea cu bame, vă recomandăm să citiți articolul: Cultivarea bamelor, o afacere agricolă cu profit mare pe suprafețe mici.

Site ul oficial de schimb binance
Kucoin vs volumul de binanță

Afaceri Bune domeniul

Piața imobiliară poate transforma economiile mici în afaceri. Afaceri care necesită investiţii mici. Chiar dacă necesită sume iniţiale foarte mici, aceste afaceri trebuie privite cu prudenţă.

Mai mult decât atât, distribuitorii fac parte dintr- o structură ierarhică, iar comisionul acordat fiecăruia diferă în funcţie de poziţia sa. Zece idei de afaceri născute în România pe timp de criză: ce.

Societăți de investiții europene

Investitorii Sfânta

Zece idei de afaceri născute în România pe timp de criză: ce „ ingrediente“ au folosit micii antreprenori care au creat locuri de muncă într- o economie. ce a lucrat timp de cinci ani în străinătate, iar după ce şi- a încercat norocul în comerţ şi agricultură, în anul a pus bazele unei mici fabrici de dulceţuri.
Propunere de investiții pentru afaceri
Raport privind investițiile în afaceri ca o legendă
Numele de afaceri de investiții
Idei de afaceri cu venituri mari cu venituri mici