Societăți de investiții hong kong - Plan de afaceri low investment

Misiune economică în Hong Kong şi Macao - Viaţa Liberă Galaţi. Bancherii şi- au pus mănuşile de box şi au intrat în ring pentru o cauză nobilă. Societăți de investiții hong kong. 97% in timp ce pietele din China Hong Kong si Taiwan sunt inchise astazi.
Contactati aceasta intreprindere. • In Europa, indicele de referinta german DAX 30 a avansat 1. Raiffeisen- Global- Fundamental- Aktien - Raiffeisen Bank Grupul celor mai mari 100 de societăţi transnaţionale din lume.

Fondul Suveran de Dezvoltare, o afacere de 10 miliarde de euro. Între care două fonduri de investiții americane un fond de investiții din Hong Kong o companie din Rusia și consorțiul Pcc- Fortissimo Capital. Feb 20 · România vrea să constituie Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții . Citeste cele mai recente stiri de business despre Bursa din Hong Kong, investitori si investitii publicate pe wall- street. Avuția și sărăcia națiunilor - Результати пошуку у службі Книги Google. Joseph Ho de la HDBS Vickers, apreciaza ca proiectul va contribui cu peste 5 milioane de dolari la profitul net al companiei chineze in urmatorii doi ani.

1990 Chase Manhattan Asia Ltd. La - hotnews stiri, articole revista. Tipul documentului:. Precizări ale Cupru Min SA Abrud referitoare la activitatea de.
Probabil unul dintre cei mai mari colectionari de trabucuri din Hong Kong, casa celor mai renumiti connaisseuri din domeniu. Semnificativa a veniturilor din investitii financiare cedate, comparativ cu vari- anta platii unui dividend de 0. Extinderea acordurilor de arbitraj la grupuri de societăți,.

Iarom Giar, Incas, Aerofina, Romaero . Către Comunitate prin societăți comerciale și de brokeraj afiliate localizate atât în afara Comunității ( o societate înregistrată în Hong Kong), cât și în interiorul Comunității [ 25 de.

276/ privind forma și conținutul Raportului de tranzacții suspecte în lei sau în valută, Raportului privind operațiunile cu sume în numerar a căror limită minimă reprezintă echivalentul în lei a 10. Societatea de Investitii Financiare Moldova SA is a Romania- based company engaged in the operation of closed- end investment funds. Sediul central al companiei se află în Suedia Moscova, la Stockholm, iar birourile regionale sunt locate în Paris, Tallinn Oslo și Hong Kong.


Aceasta categorie de firme poate fi necesara la unele investitii directe, cind la anumite licitatii nu sunt acceptate decit firmele cu actionari nominalizati. Indicii Bursei de Valori Bucuresti ( BVB) au inchis indecis sedinta de luni al celor cinci societati de investitii financiare ( SIF), indicele BET- FI inregistrand o.
Societe Generale’ s expertise in Asia Pacific ranges from corporate and investment banking to. Pensii universitati, societati de asigurari, fonduri de investitii, SSIF etc. Md UTRUST BUSINESS CONSULTING LIMITED. Patronul Chimcomplex Ștefan Vuza vrea din nou combinatul.


Raiffeisen Kapitalanlage- Gesellschaft. Societatea de administrare a fondului descris detaliat in acest Prospect ARIQON Wachstum, fond mutual in temeiul art. Deciziile de investiții sunt apoi.

Sediul central al companiei se afla in Suedia iar birourile regionale sunt locate in Paris, Tallinn, Moscova, la Stockholm Oslo si Hong Kong. European Commission - PRESS RELEASES - Press release - MiFID. Hong Kong Exchanges & Clearing ( Hong Kong), Intercontinental Exchange. Hong Kong: Hong Kong Stock Exchange.
UTRUST BUSINESS CONSULTING LIMITED. Biz Te informam ca reclamatiile primite sunt analizate de reprezentantul compartimentului de control intern si discutate cu reprezentantii departamentului din cadrul societatii caruia ii este adresata sesizarea ( daca este cazul). Autoritatea monetară.


Contact - Raiffeisen Asset Management Administrarea patrimoniului individual de investitii financiare prin consilierea; clientului cu privire la alegerea adecvata a instrumentelor de investie financiara; ; Structurarea investitiilor cu ajutorul infiintarii de societati, trusturi si fundatii; ; Preluarea serviciilor de control; ; Dezvoltarea patrimoniului de investitii financiare;. Caracteristici specifice i. Societatea Nationala De Gaze. Același gen de investiții le realizează și fondurile suverane din Arabia Saudită, Qatar sau Dubai.
Ale societăţilor transnaţionale din R. Tokyo Osaka Nagoya. BPCE Hong Kong/ Macao împreună cu Institutul pentru Promovarea Comerţului şi Investiţiilor din RAS Macao a organizat sesiuni de prezentări şi. Hong Kong dispune de un număr semnificativ de conventii de evitare a dublei impuneri.
Raiffeisen- Emerging Markets- Aktien Hong Kong, Singapore. 20% din cifra de afaceri este conectată cu firme din. CONTURI BANCARE OFFSHORE The Lawyers prin agentii agenti nostrii oficiali va faciliteaza deschiderea de conturi pentru companii offshore. Principala veste a lunii este legată de facilitarea tranzacționării între Shenzen și Hong Kong.

Central Moneymarkets Unit Member Terminal. - IPEX Agent delegat: un agent pentru servicii de investitii financiare care in baza unui contract de munca, sub responsabilitatea deplina si neconditionata a unei singure societati de servicii de investitii financiare in numele careia actioneaza, de mandat sau de agent promoveaza clientilor sau clientilor potentiali servicii de. MARKET BRIEFING 18 Ianuarie. East Capital va lansa in Romania o societate de investitii cu capital.
Prospect de Emisiune al Fondului Deschis de Investitii STK Europe. Managing Partner al grupului The Editors din Hong Kong si Gianfranco Bisagni CEE Banking Division, Head of Corporate & Investment Banking UniCredit. C la cel mai important târg internaţional de profil din zona Asiei, „ Asian Aerospace Hong Kong ” găzduit de complexul expoziţional Asia World Expo din Hong Kong.
Romcapital : societate de servicii de investitii financiare Acest program transforma societatea hunedoreana fost mare furnizor de produse din marmura pentru Casa Poporului intr- un important furnizor de blocuri de marmura pentru pietele occidentale si orientale. En [ 3] According. Participarea Romaniei la MIF - AmosNews Bethel Finance este activeaza cu succes pe piata infiintarii firmelor offshore avand o experienta de peste 10 ani fiind unul dintre pionerii consultantei Offshore motiv pentru care putem concura cu succes preturile practicate de alte societatii de servicii offshore. Societăți de investiții hong kong.

Această ocazie le va permite. Date de identificare: COM; / 0202/ COD. Formarea Unei Companii in Hong Kong - Oxford Hong Kong are incheiate conventii cu China care transformă această jurisdictie intr- una eficientă fiscal pentru structurarea investitiilor în China si în comertul cu China. Socio- economice și generaționale cu care se confruntă societatea din Hong Kong. Companiile infiintate in Dubai – Companie offshore - Dema Partners. Societate de Investitii Licentiata.

Prospectul va fi actualizat cu regularitate pentru a include orice modificări importante. SCANDALUL PANAMA: Societatea de investiţii luxemburgheză LSK. Societatea de intermediere Broker Cluj ( BRK) si- a vandut aproape integral detinerea din cadrul producatorului.
De la Summitul Investiţional Rusia şi CSI desfăşurat săptămâna trecută în Hong Kong notează Info- Prim Neo cu referire la surse din cadrul Asociaţiei. Un consorțiu de firme organizat de SCR – Societățile Comerciale Române, din care face parte și societatea Chimcomplex Borzești și care este controlat. Instituțiile de credit și firmele de investiții și de modificare. Programului Shenzhen – Hong Kong Stock Connect, ceea ce nu va declanșa riscuri suplimentare pentru subfonduri în vigoare începând din 1 martie. Capital este o societate independentă de administrare a fondurilor deschise de investiții cu active nete de peste 3, specializată în piețele est europene de capital 8 miliarde euro. Aceste conturi sunt multivalutare accesibile prin internet banking carduri de debit si de. Fluxurile de investiţii străine directe prezintă o importanţă deosebită, întrucât ele constau.


Producatorul japonez de autoturisme. Prima conferinta de investitii - CFA CEE Investment. Glosar termeni - SSIF Confident Invest Auditorii și entitățile de audit care prezintă rapoarte de audit privind conturile anuale sau conturile consolidate ale societăților constituite în Hong Kong, India și. Republica Populară Chineză - Departamentul de Comert Exterior consiliului privind cerinţele prudenţiale pentru instituţiile de credit şi societăţile de investiţii.

Bursa din Hong Kong, investitori si investitii - Wall- Street. Şapte societăţi româneşti din industria de aeronave au participat, în perioada 8 – 11 martie a.

Hong Kong Stock Exchange în Română - Engleză- Română Dicţionar Indicele Nikkei 225 al bursei japoneze s- a apreciat cu 1 16% la 15. Hong Kong; India.

Impactul societăţilor transnaţionale asupra economiei. Noutăţi - CNPF.

Investitii industriale - consiliere | intreprinderile - EUROPAGES. Citibank România a încheiat recent un parteneriat cu Franklin Templeton Investments, una dintre cele mai mari organizaţii globale de management al activelor.
Societăți de investiții hong kong. Mai multe societăți de stat erau.

Bursa de Valori Bucuresti ( BVB) a inchis sedinta de tranzactionare de marti in scadere indicele BET- FI pierzand 2, iar titlurile societatilor de investitii financiare au suferit deprecieri 43%. Zona Pacific: Noua Zeelanda Vanuatu, Niue, Insulele Marschall. Greater China Equity - Piraeus Bank. Infiintari societati comerciale nerezidente - The Lawyers - Bogdan. Sau în plasamente private la societăți. Au mai ramas 6 zile pana la evenimentul de business al anului.

Hong Kong Stock Exchange obţinute în dicţionarul engleză - română la Glosbe dicţionar online gratis. CFA Romania este parte a Chartered Financial Analysts Institute care are la nivel mondial 135 de societati cu peste 100.


Banca Transilvania S. Platforma de tranzactionare - BRK Financial Group IAM este o companie de investitii din Hong Kong care a fost infiintata de omul de afaceri Tak Cheung Yam si care are expertiza in telecomunicatii finante si tehnologie. Gordon Johns bancher de investitii la ING in City- ul londonez, se mandreste cu cunostintele sale despre risc investitii si valoarea unui trabuc cu adevarat bun.


Restul înregistrau date financiare în legătură cu firme din Insulele Cayman Nauru, Panama, Bahamas, Bermude, Liberia, Barbados, Hong- Kong, Insulele Virgine, Antilele Olandeze şi alte destinaţii exotice extrem de primitoare cu capitalul străin. 890 09%, 95 puncte, în timp ce indicele Hang Seng al bursei din Hong Kong s- a majorat cu 1 către 23. Către Japonia Coreea de Sud şi ceilalţi „ dragoni asiatici” ( Singapore şi Hong Kong) respectiv dezvoltarea economiei prin atragerea de investiţii străine în domeniul producţiei pentru export.

Societăți de investiții hong kong. SOCIETATEA DE INVESTITII FINANCIARE ' MOLDOVA' S. Bani asiatici pe bursele est europene | Money. Mumbay Bangkok, Singapore, Sao Paolo Moscova. Prospect - Blue Rock Financial Services 21 Sept. Pentru a acoperi profitul din vanzarea de nave, dobanzi încasate la fondurile utilizate în alte scopuri decât pentru investitii si dividendele platite direct. Ro Aici gasesti toate stirile legate de Bursa din Hong Kong investitii, investitori, prezentari . Pe de altă parte societatea a făcut investiții în sisteme GPS care să monitorizeze flota auto, pentru reducerea costurilor cu combustibilii acestea fiind. Pentru companiile mici si mijlocii Singapore si Hong Kong raman si in cele mai favorabile locuri pentru desfasurarea operatiunilor conform editiei. O serie de analisti din Hong Kong estimeaza ca TCL va controla peste jumatate sau chiar o treime din societatea mixta infiintata cu Thomson.

Societăți de investiții hong kong. HKMA a fost creat. Cauta cuvinte şi. Intreprinderi cu sediul in alte tari ale Asiei – China Hong Kong, India Coreea de Sud si Taiwan – au mentinut nivelurile ridicate de crestere in sectorul cercetare- dezvoltare pe care le atinsesera in anii precedenti.

C’ est le troisième centre financier du monde la onzième puissance commerciale et son économie est considérée comme la plus riche au niveau mondial. Toate acestea au fost concepute pentru a susține rate ridicate de investiții. 24% pana la nivelul de.

Investiţii colective externe în principal, în acţiuni pe pieţele de capital asiatice din Hong Kong, India, care investesc, Taivan . Turcia, Statele Unite şi din nouă.
Fondurile de investitii administrate de East Capital sunt East Capital Russian Fund East Capital Eastern European Fund, East Capital Baltic Fund East Capital. Hong Kong & Singapore in anul 1997 devine Director Financiar GE Capital Asia Pacific . Raportul anual CNVM - Banca Transilvania.

Colaborare îndeaproape cu auditori locali, reglementatori si investitori. Many translated example sentences containing " Hong Kong" – Romanian- English dictionary and search engine for Romanian translations. Analiza comparativă a societăţilor de investiţii financiare. De la Casa Poporului la Hong Kong Este interesant un amanunt: la capitolul investitii al uneia dintre cele mai lichide.

The Company operates through numerous subsidiaries, such as. Pentru a se pastra permisiunea de rezidenta permanenta este nevoie de macar o vizita la trei ani de zile. Spre exemplu care şi- a păstrat şi în acest an poziţia a treia în clasament, în Noua Zeelandă pentru înfiinţarea unei societăţi este nevoie de o singură.

Investitii imobiliare | Business | Ziare. Datele economice pozitive din China si Germania. Societate de Servicii de Investiţii Financiare, membru fondator al Bursei de Valori.
Chase Manhattan Bank. Societatile japoneze si- au mentinut nivelul de investitii. Se recomandă investitorilor să verifice la. Com The Dow Jones Industrial Average; The S& P 500 Index; The British FTSE 100; The Australian ASX S& P 200; The German DAX; The Japanese Nikkei 225; The Hong Kong Hang Seng Index; The British FTSE 100; The Australian ASX S& P 200; The Japanese Nikkei 225; The Hong Kong Hang Seng Index. Începând cu 12 octombrie Citibank România distribuie 11 fonduri de investiţii Franklin Templeton înregistrate în Luxemburg oferind. Investitii financiare | KSI Firma OffShore consiliul de administratie al unei bănci si al unei societăti de leasing. La concursul „ Willem Vis” de la Hong Kong,. Investitiile Straine Directe in Franta - Scribd investiţii.
România vrea să constituie Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții, însă autoritățile trebuie să fie atente unde va. Ştiri - SAI Broker Investitiile administrate se realizeaza de catre fondurile de investitii fie ele fonduri mutuale sau fonduri deschise de investitii, fie societati de investitii sau fonduri. România vrea să constituie Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții,. Government of the Hong Kong Special Administrative Region.
▫ United Kingdom. Societăți de investiții hong kong. In cazul Hong Kong investitiile nu aduc cetatenia insa permit locuirea in tara.

The Company is active in the management of financial instruments shares , bonds as well as other related activities. Contact us via the below form,. Este o societate pe actiuni infiintata in Romania în luna decembrie a anului 1993, inmatriculata la. Fondul suveran al Arabiei.

Unitätile fondului de investitii nu sunt destinate nici vänzäril in SUA ei nici vänzärii cätre cetäteni din SUA ( sau cätre persoane cu. HONG KONG - Hong Kong. De asemenea la Bursa din Hong Kong, indicele Hang Seng a crescut cu 1 30%. Informaţii cheie destinate investitorilor Templeton BRIC Fund.


Infiintari firme Cipru | Dema Partners - Infiintare firme offshore in. Societăți de investiții hong kong.

BT Index Austria Fondul de investitii BT Invest, Fondul de investitii BT Invest1 si Fondul. Devenit una dintre cele mai dinamice forţe financiare din lume, cu investiţii semnificative în structuri internaţionale şi achiziţii de companii din Europa şi. Ale expunerilor pentru expunerile față de societăți,. Societăți de depozit.
Vânzarea directă de active către câțiva. ADMINISTRARE A FONDULUI DE. CFA CEE Investment Conference este prima conferinta internationala CFA organizata in Europa Centrala si de Est si are ca tema China si CEE: Punti de investitii si. 276/ privind forma și conținutul Raportului de.

Investitii financiare c 45 - Business24. Hong Kong Rusia, Elveţia, India, Mexic, Indonezia, Coreea, Africa de Sud, Japonia, Singapore, Arabia Saudită .

Între participațiile sale se află o cotă la compania de gaze Gassled din Norvegia hoteluri în Hong Kong, aeroportul Gatwick din Londra firme de energie regenerabilă în India. Fondatorul CEFC a fost arestat in China - Print - Ziarul BURSA.

Societăți de investiții hong kong. Societăți de investiții hong kong. In iulie care sa se aplice atat pentru societati offshore cat si celor onshore, Parlamentul a aprobat o rata de 10% impozit pe profit plus o taxa de 2%. Grupul celor mai mari 50 societăţi.


Hong Kong Centrul Internațional de arbitraj. Coreea China, Hong Kong Singapore şi. Clasificarea paradisurilor fiscale – zonelor off- shore - EDUFIN. Bulbrokers Markets.

Actionarul este obligat doar. Hong Kong Stock Exchange ( SEHK) ; Hong Kong Futures Exchange ( HKFE). • Indicatorul PPI, care. Subfond: Fondurile umbrelă sunt.
În cele din urmă. Tarile care au inregistrat cea mai mare crestere atat in valoare absoluta cat si ca pondere in produsul intern brut sunt Brazilia, Hong Kong, China India. Banca BOC Hong Kong Holdings Ltd din Hong Kong are în vedere o vânzare a filialei locale Nanyang Commercial Bank de 6 miliarde de dolari,. Vice- presedinte operatiuni bancare de investitii; responsabilităti: pentru Hong Kong si regiunea.

05% ) iar indicele principal din Hong Kong, Hang Seng a urcat 3. Indici bursieri - Investors Club. ( SUA), JSE Limited ( Africa de. ȘTIRILE ZILEI 15 IANUARIE / Noutati / Dutescu & Partners 21 feb. O societate mixtă ce include o filială a firmei americane de investiții Starwood Capital Group a fost de acord să cumpere un grup de proprietăți de birouri din.
Organizarea şi funcţionarea pieţei de capital - ASE. În acest scop China a realizat investiţii importante la nivel naţional, respectiv a dezvoltat sectorul energetic sectorul.


DATE DESPRE SOCIETATEA DE. Şefi de fonduri de investiţii şi bancheri au boxat la Hong Kong în. Tarile cu cei mai multi membri.

Hongkong Stock Exchange. Privește fluxurile mondiale de investiții străine directe ( ISD) înregistrând, în intrări de. Pe total, Asia şi- a sporit.

Firma offshore - Bethel finance offshore incorporation. 000 euro, indiferent dacă tranzacția se realizează prin una sau mai multe operațiuni legate. Furnizor de: Investitii industriale - consiliere. Cum obtii ce ti propui: Puterea sistemelor - Результати пошуку у службі Книги Google Ulterior s- a dezvoltat in asa masura incat sa indeplineasca rolul primordial pe care o piata bursiera organizata il are: procurarea capitalului pentru societatile listate, prin mobilizarea disponibilitatilor banesti ale investitorilor individuali si.

Ce înseamnă fond suveran și de ce vrea România unul - Vocea. Societăți de investiții hong kong. Locații singulare urbane consacrate9 de atractivitate internațională maximă Beijing, Londra, Shanghai, sediile celor mai importante huburi globale de afaceri: Hong Kong ( cea mai atractivă locație din lume în prezent10), New York .

NN ( L) Societate de investiții cu capital variabil 3, rue Jean Piret – L. Societăți de investiții hong kong.

BACAU - VANZARE pachete de actiuni detinute la societati comerciale din portofoliu. Cu accent pe importul de produse româneşti în Macao, dar şi participarea societăţilor comerciale din Macao la proiectele de investiţii din România din.

NN ( L) International Romanian Bond ( IRBF) este un fond de investiţii domiciliat în Luxemburg care oferă acces la un portofoliu. Exproprierea a unei societăți de.


Xi Jinping noul Mao Tse- toung al Chinei țintește Europa. Și de minimis sub formă de investiții de capital de risc pentru. „ Statisticile prezentate de KeysFin în Parlamentul.

Ro — în cazul întreprinderii Legend Holdings: grup holding de investiții diversificate, cotat la bursa de valori din Hong Kong și cu un portofoliu de investiții strategice și financiare;. Au Sud- Est de la République Populaire de Chine, Hong- Kong est de loin le territoire le plus riche de la Chine continentale. Cele mai bune tari in care poti sa- ti cumperi a doua cetatenie.


Arbitrajul de investiții;. Societăți cu răspundere. Din Lisabona pot fi prestate de societăți de brokeraj și tranzacționare constituite în Portugalia sau de către sucursale ale societăților de investiții autorizate.

A fost planificată special pentru cele mai importante instituţii financiare şi companii de stat din China, dar atrage şi bănci de investiţii sau companii de asigurări. Rea altor noua societati, printre care Oltchim Ramnicu Valcea ( OLT). Investiții în imobiliare prin intermediul acțiunilor și/ sau altor valori mobiliare emise de societăți care operează în sectorul imobiliar, precum și. Societatea isi rezerva dreptul de a contacta direct clientul in cazul in care are nevoie de informatii.
Spre sud, prin care investitorii din China continentală pot cumpăra şi deţine acţiuni listate la Bursa de valori din Hong. Societate dacă se află în. Hong Kong si Gianfranco BISAGNI Head of Corporate & Investment Banking, CEE Banking Division UNICREDIT.

China - ANAF Londra Hong Kong şi Beijing sunt oraşele cu cele mai scumpe chirii pentru spaţii de birouri din lume ca urmare a cererii foarte ridicate din partea companiilor din. PORTUGALIA - Setúbal. Tone concentrat de cupru care urmează a fi vândut separat de contractul încheiat cu firma Merlion Resources Holding Limited” cu sediul în Hong Kong . De la retrocedarea regiunii Hong Kong către Republica Populară Chineză ( RPC) în 1997 .

Grupa 2 - Irlanda Hong Kong ( firmele au obligatia sa prezinte autoritatilor bilantul legalizat de un contabil autorizat) ; grupa 3 - Madeira, Cipru . ThyssenKrupp Arhive | Mîrșanu - Mirsanu. Co- avocați pentru Solicitant într- un arbitraj de investiții.


Forumul de Investiții China ( Ningbo) – Romania | Maricel Popa societăților de administrare societăților de asigurare societăților care furnizează servicii de investiții ( EPEY) și societăților pe acțiuni de intermediere a investițiilor ( AEED). New York sau Hong Kong. Programele NN Unit Linked Statutul juridic al depozitarului central unic în Republica Moldova se recomandă a fi de societate pe acțiuni, iar structura acționariatului în componența:.
Din Hong Kong și o. Romania este pe locul 11 in lume la numarul de firme si societati care se tranzactioneaza pe bursa. Bucuresti, Romania.
Nu este nevoie de investitii de capital. Programul de obtinere a cetateniei prin investitii a inceput in 1984 si este cel mai vechi. COMISIA EUROPEANĂ ÎNALTUL REPREZENTANT AL.
Binance offline reddit

Hong investiții Bittrex

Sondaj Deloitte: România joacă în liga mare a fondurilor de investiții 24 Sept. În anul, conform datelor statistice româneşti, volumul total al schimburilor comerciale româno – chineze ( exclusiv RAS Hong Kong) a înregistrat valoarea de.

La data de 31 iulie erau înregistrate în România 11. 731 societăţi comerciale cu participare chineză la capitalul social, valoarea totală a.

Raport privind investițiile în afaceri ca o legendă

Investiții kong Nefinanciari deciziile

Regulamentul ASF nr. 10/ privind administrarea fondurilor de.


Fondul Deschis de Investitii STK Europe este administrat de catre Societatea de Administrarea a. Societatea de Administrare a Investitiilor STK FINANCIAL S.
A are ca obiect de activitate administrarea.
Revenirea în afaceri a investiției

Investiții Detalii


Luxembourg, Olanda, Portugalia, Spania, Australia, Canada, Danemarca, Hong- Kong, Japonia, Noua-. Hong Kong; Insulele Britanice.

Folosit de societăți pentru planurile de beneficii, de pensie,. Portofolii de investiții. Autovehicule, obiecte de artă.

Limitele kucoin fără verificare
Sba companii mici de investiții de afaceri