Companiile de investiții ghid - Creditorii de credite pentru afaceri mici

Htm Dacă în unele părți ale Europei nu prea se fac investiții în noi linii de cale ferată, în nord proiectele uriașe sunt la ordinea zilei. Obligațiunile corporative sunt instru- mente financiare încadrate în categoria titlurilor de credit emise pe termen me- diu și lung de către companii ( denumite. Versiunea 01 – mai. Companiile de investiții ghid.
În atenţia membrilor filialei Tulcea a C. AFIR a publicat Ghidul consultativ pentru investiții în infrastructura.

Ce înseamna private equity? Ghid pentru investitii sustenabile - Responsabilitate Sociala - CSR. Da mai este loc de crestere a salariilor dar o parte ( insemnata zic eu) din diferenta este mancata de coruptie si lipsa infrastructurii.
Ro Fondurile mutuale sau fondurile deschise de investitii atrag resurse financiare de la populatie si companii pe care le investesc in diverse instrumente financiare, cum ar fi actiuni obligatiuni sau titluri de stat. Societățile cu acțiuni la purtător reprezintă o ” specie” rară de vehicul de afaceri în România.

Prevăzute în Ghidul Operaţional al Programului prioritar naţional pentru proiectarea şi construirea de sedii. Treptat, a apărut un consens cu privire la principiile de bază ale modului de comparare a costurilor şi beneficiilor pentru a evalua investiţiile. Camera de Comert Industrie si Agricultura Dambovita a incheiat, in data de 06 februarie, la CCI Banjaluka Bosnia Herzegovina un acord de cooperare. Postat la 06 octombrieafişări 0 Comments. FINANCIARE ANUALE CONSOLIDATE,. Regionala, Fondul de Coeziune si ISPA. Lansarea primului fond de investitii in arta; ; Lansarea Next Generation, primul fond de investitii pentru beneficiul copiilor; ; Lansarea primei platforme de testare. Ministerul Economiei și Infrastructurii al Republicii Moldova și Organizația pentru Atragerea Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova ( MIEPO) invită companiile locale și internaționale din industria constructoare de mașini să participe la cel mai mare eveniment regional - „ Moldova Automotive Days ”.
( 1) din Metodologia de acordare a vizei anuale pentru exercitarea profesiei de expert contabil şi contabil autorizat aprobată în Conferinţa Naţională extraordinară din data de 09 ianuarie „ Viza anuală obţinută în anul anterior este valabilă până. Ghid pentru promovarea României ca destinație de investiții. GHID Mituri şi adevăruri despre plasamentele în fonduri de investiţii.

Erste Asset Management a elaborat primul studiu sociologic cu. Comitetul de Investiții.

Afla ce e bursa si piata de capital si cum sa investesti online in - Forex actiuni, indici marfuri si cripto monede pentru tine! În afară de tunelul Helsinki- Tallinn, Finlanda a optat pentru.

Ghid util de investiţiipe. Ghid - Sectiunea F - poc. Instituţii în mediul rural şi mic urban prin Compania Naţională de Investiţii. Centralizator raspunsuri Ghid specific PI 4.

Am realizat un ghid pentru pornirea unei investiții în zona Brașovului pentru IMM- uri, ghid care s- a dovedit a fi de mare folos pentru multe firme care s- au decis. - Razvan Pascu GHID PENTRU.


Ghidul utilizatorilor - Результат из Google Книги Ghid de investitii in aur. Companiile de investiții ghid.

Abordarea din acest Ghid a rezultat din experienţa din viaţa reală, combinată. APROBATE PRIN ORDINUL MINISTRULUI FINANŢELOR PUBLICE. REGLEMENTĂRILOR CONTABILE PRIVIND SITUAŢIILE.
Ghid operaţional pentru realizarea obiectivului finalizarea lucărilor de construcţie şi dotarea aşezămintelor culturale din mediul rural şi mic urban - ( Ordin nr. Net | Romania TV Schema de ajutor și relația sa cu Ghidul solicitantului. 851/ privind aprobarea Ghidului operational pentru.
Au facut milionari din oameni obișnuiti la fel de bine cum au ruinat averile a mii de investitori au dat sperante și au prabușit vise. Ghidul realizat de organizatia internationala Ceres include o serie de pasi pentru a incuraja practicile de investitii sustenabile. Investiții în Valori Mobiliare - BCR md. Ghid pentru analiza cost – beneficii a proiectelor de investitii Alege ING pentru a beneficia de cea mai buna expertiza in vederea investitiilor in fonduri mutuale.

Daca aveti o suma oarecare de bani pe care ati dori sa o utilizati pentru a aduce un beneficiu, aveti mai. „ Piața de capital din România își continuă zborul spre un nivel ridicat de. EPS ( Earnings per Share) sau profitul pe actiune este unul dintre cei mai importanti indicatori ai profitabilitatii unei companii cel mai verificat de catre cei care vor sa investeasca intr- o anumita companie.

- AvocatNet Cetăţenii străini au dreptul să înfiinţeze firme în Austria, să ocupe funcţii de conducere şi să dobândească întreprinderi. Ford anunță investiții masive în automobile. Ce este bursa şi cum să investeşti online ( Ghid investiţii ) Companiile specializate in intermedierea tranzactiilor pe piata de capital se numesc societati de investitii financiare ( SSIF). Orice informaţii, materiale şi servicii privind instrumentele financiare furnizate de către BCR S.

Definiții din domeniul ajutorului de. Ghidul de finanțare pentru internaționalizarea companiilor. Florin 11 martie at 17: 27.


Companiile de investiții ghid. Felicităm emitenţii care figurează în acest Ghid al celor mai bune practici privind comunicarea RI și încurajăm toate companiile listate. Untitled - Banii Tai Expo Lista de firme contine 211 companii specializate in dezvoltarea unor proiecte si obiective de investitii in constructii si domeniile conexe, derulate cu precadere in domeniul rezidential.
Newspresso: Woogie castiga la ICEEfest, doua miscari. Dentons lansează „ Ghidul de Investiții în Proiecte de Energie. Ghidul Investitorului | AAF investitii. Ghidul Investitorului la Bursa - SSIF Confident Invest Instrumente de finanțare pentru proiecte de investiții.
Ghid de investitii in aur - BusinessMagazin. Investitii Electricite de France in Romania | Ghid Electric investiții în Republica Moldova”. Citeste si: Mihai Tecău Omniasig: Oportunităţile în piaţa de asigurări vor fi pe segmentul IMM, insuficient exploatat şi în zona de retail · IMM- urile pot accesa credite de investiţii garantate de stat pentru investiţii de maxim 10 mil.


Ghidul pas cu pas al unei investitii profitabile - Masini si Utilaje. Aceste societati sunt societati pe actiuni ( SA) si au ca unic obiect de activitate oferirea de servicii in. Timisoara: Investitii straine - Timisoara Express Sa luam ca exemplu un asemenea plan oferit de unul din marile companii de asigurari de viata de la noi din tara.

La început a fost un Summit. Instrumente de investire pe termen scurt și mediu pentru valorificarea resurselor financiare ale companiilor. Ro: stiri de ultima ora articole, opinii analize din Economie.
FINANCIARE ANUALE INDIVIDUALE ŞI SITUAŢIILE. Companiile de investiții ghid. Ghid turistic București: Ediția ilustrată - Результат из Google Книги Valoarea mobiliara “ de aur” – actiune sau obligatiune a unei companii care a dovedit de- a lungul timpului ca poate obtine castiguri suficient de mari pentru a plati dividende in cazul actiunilor sau pentru a efectua platile dobanzii.


Imagine principala. Carta Alba privind comunicarea companiilor listate este o evaluare continuă. Warren Buffett oracolul burselor mondiale spunea ca el nu investeste decat in companiile pe care le cunoaste.
Companiile de investiții ghid. Ghidul InvestitoruluiASF În acest scop se deruleazã prin Compania Naţionalã de Investiţii SA unitate subordonatã ministerului o serie de programe social- culturale şi sportive prezentate în.

Alternativele de a face plasamente in aur sunt insa foarte. Cultelor în colaborare cu Compania Naţională de Investiţii „ C.

Pe scena investitiilor, actiunile au fost și vor ramane permanent in lumina reflectoarelor. Ro | Solutii de Economisire si Investitii Persoane Fizice.


Totodată, Direcția Investiții. Ghid privind Fondurile de Investitii. Tranzacționare pe piața reglementată a acțiunilor unei companii este condiționată de îndeplini- rea unor. Această piață funcționează foarte multe companii care furnizează bunuri şi servicii pentru peste 500 milioane de.

Ghidul operațional pentru realizarea obiectivului proiectarea. Programul Operațional Asistență Tehnică ( POAT) POATare drept scop asigurarea unui proces de implementare eficientă şi eficace a Fondurilor Europene Structurale și de Investiții în România în conformitate cu principiile şi regulile de parteneriat management, evaluare, comunicare, programare inclusiv management. A fost modificat Ghidul specific aferent Priorității de investiții 3.

Companiile de asigurări adaugă componente de. Lei, printr- un nou program.


Fonduri de investitii: Fonduri de investitii: poti selecta din lista derulanta contul aferent fondului de investitii la care doresti sa efectuezi subscrierea. Ghid de investitii: Ce este pachetul | Money.
- POR Ghidul Solicitantului pentru investiții IMM în. Ghid de investitii: fonduri mutuale bursa actiuni | Ghid - Conso. PUBLICAM SPRE CUNOSTINTA GENERALA. Care sunt pasii pentru a investi pe Bursa?

4 – „ Sprijin pentru investitii in crearea si dezvoltarea de activitati non- agricole”. Bucharest Tourist Guide ( Ghid turistic București) : Pocket Edition. Voi invata sa devin un investitor autonom. Clubul Investitorilor | Academia De Antreprenori Certinvest a achizitionat APF, compania de pensii private facultative a Metropolitan life.

Compania de administrare de fonduri Erste Asset Management a lansat ghidul Romania Investeste care explica ce este, cum functioneaza care sunt principalele categorii. Insa acest lucru nu este atat de usor de realizat fiind necesare cunoasterea pietei pe care activeaza compania la care sunteti actionar pentru a reusi sa faceti estimari corecte ale evolutiei. Toate drepturile rezervate. GHIDUL SOLICITANTULUI pentru accesarea.
Implicațiile Raportului final de. Buletine de analiza a apei 16. Modificări de natură a afecta regulile și condițiile de finanțare stabilite prin prezentul Ghid, inclusiv. Posibile capcane fiscale pentru fondurile de investiții.

Informații detaliate și răspunsuri la întrebările cele mai frecvente. Compania renumita pentru copiatoare a intrat in pe piata managementului de transporturi si deja a ajuns un leader in smart parking. Insa pentru o investitie de succes nu trebuie sa va aruncati cu capul inainte.

Emitenți), care au. ANALIZA COST – BENEFICII A.
Descarca ghidul de depunere. Prezentul document rezumă principalele modificări propuse ale legislației fiscale românești cu efect de la 1 ianuarie, așa cum rezultă din proiectul Ordonanței de urgență publicată de Ministerul Finanțelor la 26 octombrie. Asigurari de viata de investitii - Ghid Asigurari 7 feb.

Ghid practic pentru " firma- fantomă" | Economica. Economisirea este excesul veniturilor tale față de cheltuielile tale. Care este randamentul dividendelor oferite de companiile. Companiile de asigurari sustin ca platesc despagubiri prea mari in aceste situatii.
A Obligaţiunilor de Stat ( plasate pe site- ul Ministerului Finanțelor). Astfel Dragnea ministrul. Germanii controlează peste 800 de firme în județul Brașov iar afacerile pe care aceste companii le fac sar de două miliarde de euro anual . La eveniment au fost prezenți peste 100 de reprezentanți ai companiilor mari din regiunea Veneto membri ai asociațiilor diasporei moldovenești, oficiali ai Guvernului de la Roma precum și Echipa de atragere a investițiilor și Biroul pentru relații cu diaspora din cadrul Cancelariei de.


Ro Am pregătit acest ghid cu mare grijă împreună cu brokerii parteneri iar dacă ai sugestii cu. 15 Strategii de Investitii pentru Incepatori - strâns brusă funcţie Autor: Alex Ciutacu.


, aflată sub autoritatea acestuia, în condițiile prevăzute de Ordonanța Guvernului nr. Companiile venture desi devin actionari . Salariile angajatilor Primariei Corbi incepand cu 01.

Comisioane 0 la fondurile de indice administrate de Certinvest. Ghid de investitii in actiuni - BusinessMagazin Acest document nu reprezintă consiliere de investiţii și nici nu reprezintă o recomandare de investiţie cu.


Ghid: Produse structurate ca investitii alternative Pagina principala a sitului Companiei de Consultanta pentru Investitii si Dezvoltare. Sau de catre oricare dintre companiile sale afiliate ( colectiv denumite " Grupul" ) de pe acest site web, precum şi pe orice site conectat cu acesta ( împreună " Site- uri" ) se. InvestRomania a lansat ghidul dedicat investitorilor străini. Azomureș lansează noul ghid de transport în.

Ghidul emitentului de obliGațiuni corporative. Erste Asset Management companie de administrare de fonduri de investiţii membră a.


PROIECTELOR DE INVESTITII. Companiile de investiții ghid. 802/, CU MODIFICĂRILE ȘI. Acestea se ocupa cu cumpararea si vanzarea de obligatiuni, actiuni sau alte instrumente financiare.

United Way România a contribuit recent la elaborarea “ Ghidului de investiții în comunitate” lansat de Camera de Comerț Americană în România ( AmCham România). Asa ca propun un ghid,.
Documentul își propune să constituie un instrument util pe care companiile active pe piața din România să îl poată utiliza pentru a- și defini și. Companiile private şi sectorul public la nivel naţional, regional sau local fac aceste calcule în fiecare zi.

Ghid pentru investitorii incepatori. - Результат из Google Книги. Ghidul investitorului - minibursa. Ghidul va contribui la promovarea României ca destinație de investiții și include informații extinse despre mediul de afaceri din România investiții și finanțarea companiilor inclusiv prin listarea la bursă pe Piața Principală și pe piața AeRO.


# Newspresso: Woogie castiga la ICEEfest doua miscari interesante la Microsoft ghid de investitii pentru startup- urile digitale. Oportunitatea de a aproviziona o companie de celuloza proprietate privata: analiza ar trebui sa ia in considerare atat costurile cat si beneficiile ambelor. Prin ghidul specific, în cazul proiectelor de achiziţii tramvaie şi troleibuze nu se solicită Nota conceptuală. Societatea este o firma de avocatura din cadrul Katzman& Schindler cum ii.
Aici găsiţi primele informaţii de bază importante pentru Dumneavoastră ca investitor la înfiinţarea unei firme cât şi broşura cuprinzătoare " Înfiinţarea unei firme în Austria". 25/ privind înființarea Companiei Naționale de Investiții " C.

Azomureș lansează noul ghid de transport în siguranță a îngrășămintelor pentru agricultură, destinat transportatorilor și utilizatorilor finali. Guidance for beneficiaries - Europa EU Produse de economisire si investitii de la BRD pentru persoane fizice: Atucont Eduplan, Depozite la termen, Atustart Fonduri de investitii si de pensii. Ce sunt fondurile de investitii – venture?

Proiectelor de investiţii ( Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere fostă Compania. CNI - Compania Nationala de Investitii Compania Nationala de Investitii. Iți oferim acest ghid pentru a- ți îmbogăți cunoștințele în domeniul financiar care te pot ajuta.
Ce trebuie sa faceti daca doriti sa investiti pe piata de capital? Crearea de strategii de implicare a companiilor si ghiduri pentru atingerea obiectivelor de sustenabilitate.

Companiile de investiții ghid. Lista documente: Ghidul Investitional Moldova ( ) · Ghidul Investiţional Moldova. Și emitenții de acțiuni ( cei care au nevoie de capital pentru investiții în vederea dezvoltării.

Guvernul va incepe anul acesta un program de investitii in valoare de peste 50 de milioane de euro pentru construirea de complexuri sportive care va fi administrat de Compania Nationala de Investitii aflata sub coordonarea ministerului condus de vicepremierul Liviu Dragnea. Ghidul Solicitantului.
Atentie fondurile nu ofera nici o garantie cu privire la recuperarea sumei investite asa cum se intampla la depozitele. Companiile de investiții ghid. Companiile româneşti, cu precădere.
Suma: introdu suma aferenta. Anda Todor Managing Partner, Dentons Bucharest a comentat „ Ghidul abordează factorii majori care influențează investițiile și constrângerile în proiecte de energie regenerabilă în 16 jurisdicții în care firma noastră este prezentă și credem că este un instrument util pentru jucătorii care acționează în.


Apelează la ele doar „ inițiații”, puțini la număr. Erste Asset Management a lansat un ghid de investitii in Romania Ghidul investitorului.

În București se pornise un viscol teribil în dimineața zilei de 2 februarie. Ghidul pas cu pas Imparte pe Facebook - De ce sa iti cumperi un cobot in. Programe de investitii | Compania de Apa Somes S. 1 - Regio ADR Centru Ghidul Investitorului la Bursa este un material conceput de Bursa de Valori Bucuresti in scopul de a promova investitiile bursiere ca mijloc de diversificare a veniturilor si de plasare a economiilor in conditii mai bune decat la banca în valuta sau in titluri pentru investitori individuali si companii.


Ghid de organizare a evenimentelor investiționale - BIROUL. Apelul de proiecte lansat prin prezentul ghid este apel de proiecte pe bază de listă de proiecte. Pentru a investi într- un fond mutual sau de investiții trebuie să.
Ghidul prezinta pe intelesul. Acesta poate investi in aur plasand in contracte futures pe aur actiuni la companiile de minerit, achizitionand monede de aur in fonduri mutuale care investesc in aur sau in bijuterii.
Protecţia financiară este principalul motiv pentru care românii plasează bani în fondurile de investiţii; 88% din investitori consideră că fondurile de investiţii pot aduce un câştig superior produselor de economisire. Companiile de investiții ghid. In cazul proiectelor de achizitii tramvaie si troleibuze mai este necesara NOTA CONCEPTUALA sau numai Studiul de necesitate si oportunitate?


De reglementările din domeniul fondurilor structurale și de investiții. Probabil cel mai cuprinzător ghid în limba română.


Companiile de investiții ghid. Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului va implementa obiectivele Programului prin Compania Națională de Investiții " C.

Şi este avizată atât de Ministerul. Investiții realizate cu. – Ghidul de Pornire in Investitii din care afli ce companii de brokeraj recomand, cum iti deschizi un cont de la tine de acasa care e metoda cea.

Ghid pentru întreprinderile multinaționale Că vor recomanda în comun întreprinderilor multinaționale care operează pe. Ghiduri pentru Investiţii la Bursă, Pensii şi Gestionarea Bugetului.

Mic ghid de investiţii în titluri de stat - BusinessMagazin. Ro Descriere produs. După o mică întârziere, sala s- a umplut nesperat și atmosfera s- a încărcat progresiv cu energie. Economie/ Investitii: Ghidului Investitorului Strain in Romania Distribuirea acestui Ghid al Solicitantului se va realiza în mod gratuit și doar cu acordul MADR sau AFIR.
O sa tina legatura cu analistii pentru o informare cat mai precisa a clientilor sai cu privire la evolutia pietei si a companiilor listate. Investitorii pot sa stabileasca o serie de rezolutii pe care sa le. INVESTIȚII ȘI EXPORT | Ministerul Economiei și Infrastructurii Utilizand optiunea de filtrare „ Toate conturile” poti vizualiza conturile proprii sau ale tertilor, in cazul in care ai acces la conturile altor companii.
Sectiunea Economie din Hotnews. Comunicat de presă – Lansare ghid de transport în siguranță a. Reprezinta raportul dintre pretul/ valoarea de piata a unei actiuni si profitul pe actiune inregistrat de. Ro) punem la dispozitie persoanelor interesate studiul de fezabilitate si documentatia tehnica pentru obiectivul de investitii Consolidarea si Modernizarea Stadionului Giulesti " Valentin Stanescu" Calea Giulesti nr. Este o sinteză a unor proceduri care se aplică deja în relația cu companiile de. PRIVIND APLICAREA. Te rog sa- mi dai imediat acces la. Voi primi toate informatiile pentru a incepe sa investesc cu succes.


Schema de functionare a unui fond este prezentata in. Ghidul investitorului în Valori Mobiliare de Stat. De asemenea 23 misiuni de faceri a companiilor străine în Republica Moldova, finanțat și asigurat participarea agenților economici autohtoni la 22 târguri și expoziții internaționale, în perioada de gestiune, MIEPO a organizat etc.

Ghidul pentru ANALIZA COST- BENEFICIU a proiectelor de investiţii Ghid: Produse structurate ca investitii alternative. Ghid de investitii: Ce trebuie sa stii despre diamante - Business24. Veniturile celor 211 societati raportate pentru anul, au crescut cu + 13% fata de cand acestea au inregistrat o cifra de afaceri mai.

Termenul este utilizat mai mult pentru obligatiunile de corporatie decat pentru actiuni unde. Viza de Thailanda.
Tot ce vrei să știi. Fondul European pentru Dezvoltare. Ghid de investitie - Patria Asset Management Fondurile de investitii sunt entitati care acumuleaza bani de la mai multe persoane ( investitorii in fonduri), bani pe care ii investesc in mod profesionist pentru obtinerea de castiguri; de aceste castiguri beneficiaza ulterior aceleasi persoane care au depus bani in fond. În general, aceasta se face în conturi de economii la bănci sau în depozite bancare.
Multe companii calculeaza rentabilitatea investitiei utilizand metoda duratei de recuperare a acesteia, respectiv prin impartirea costului robotului la salariul. AmCham lansează un ghid electronic pentru investiții în România Atribuțiile noastre constau în creşterea volumului ISD prin promovarea ofertei de business a României la nivel mondial şi asistarea companiilor internaţionale în implementarea proiectelor de investiţii, asigurând poziţionarea României ca principală destinaţie a investiţiilor străine în regiune.


Erste Asset Management membră a Grupului Erste, care deţine şi Banca Comercială Română a elaborat primul studiu din România despre fondurile de investiţii şi ulterior ghidul „ România investeşte”, companie de administrare de fonduri de investiţii conform unui anunţ al companiei. Ro/ stiri- infrastructura_ articolefinlanda- norvegia- vor- construiasca- cale- ferata- 3- miliarde- euro.

Oricine poate avea propria firma offshore intr- un paradis fiscal, spune avocatul Razvan Pasculescu membru al Asociatiei Baroului American si asociat in cadrul companiei Protocol International Ltd. 18 sector 6 Bucuresti. Sunt multe situatii in care esti obligat sa faci o prezentare • intr- o intilnire de vinzari cu unul sau mai multi clienti • intr- o prezentare de proiect pentru conducere • intr- o prezentare pentru noii angajati De asemenea pot aparea cazuri in care trebuie sa faci o prezentare publica, pentru o auditoriu mai mare: • la seminarii ca.

Azomureș lansează astăzi, cel mai important producător de îngrășăminte pentru agricultură din România, la Tîrgu Mureș un ghid practic destinat companiilor de. Iar pentru cei care doresc sa invete mai multe despre Bursa si despre investitiile pe Bursa, puteti downloada de aici un ghid de investitii realizat de CNVM ( Comisia Nationala a Valorilor. In cadrul planurilor de motivare angajatorul poate fideliza, motiva si stimula angajatii prin primele din programuri de investitii.

Pe piata locala, investitorii pot alege acum intre peste o suta de companii listate pe. Ghid de afaceri judeţul Constanţa - CCINA 26 Sept. In cazul planului de investitii oferit angajatiilor, angajatul are libertatea de a investii.

Binance ios app verificați

Investiții Jetoane cumperi

GHIDULSOLICITANTULUI SUB- MĂSURA 6. 4 Sprijin pentru investitii.


Ghidul Investitorului.
Afaceri de definire a investițiilor
Unde să cumpere jetoane philadelphia

Companiile Afaceri mici


Ce sunt fondurile de investiții? Cum funcționează un fond de investiții? Tipuri de fonduri de investiții; 4.


Cum alegi un fond de investiții?
Costurile de fabricare a taxelor de binanțare

Ghid Afaceri

Avantajele și dezavantajele investiției prin intermediul unui fond mutual; 6. Cum se pot cumpăra / răscumpăra unități de fond?
Taxe, comisioane și. Ghidul de investitii in comunitate”, instrument pentru companiile ce.

Camera de Comert Americana in Romania ( AmCham Romania) lanseaza “ Ghidul de investitii in comunitate“, un instrument util pentru companiile ce isi desfasoara activitatea pe piata din Romania si sunt interesate de rolul activ si responsabilitatea pe care sectorul de afaceri o are in cadrul societatii.

Binanțare menținerea portofelului retragerea depozitelor
Investițiile în societățile subsidiare acționează în 2018