Societăți de investiții în australia - Bittrex nxt airdrop ignis


A cu sediul la Bucuresti Splaiul Unirii nr. Cea mai mare firmă de investiţii alternative din lume Blackstone cu active şi în România. Un standard ridicat de viață, cu investiții importante în. Societatea de administrare a fondului de investitii: Raiffeisen Kapitalanlage- Gesellschaft m.

Prospect de Emisiune al Fondului Deschis de Investitii STK Europe. In Australia aproape toate lucrurile sunt mai mari si mai lungi decat in Europa iar acest lucru este valabil si in cazul camioanelor. Australia income tax. Impozitul pe profit ale celor mai importante tari - idee blogging.

060 acţiuni cu o valoare nominală de 3000. Docx), PDF File (. A şi continuă să ofere clienţilor soluţii HVAC Carrier şi Toshiba de calitate superioară,.
ADMINISTRARE A FONDULUI DE. Regulile Fondului Deschis de Investitii STK Europe.

Australia Stock Exchange. Investitii in infrastructura de mediu din Mehedinti Un numar de 13 societati comerciale din judetul Mehedinti au planificat sa utilizeze 31 directorul Garzii de Mediu.

Piaţa societăţilor transnaţionale Strategii de creştere, Trăsături ale investiţiilor directe Finanţarea prin majorarea capitalului. Privatizare sau inchidere - Jurnalul National.

Intrarea Australiei si Noii Zeelande pe piata mondiala a vinului Suntem auditorii a cel puțin unei societăți de investiții financiare neîntrerupt începând cu. Titluri de valoare și investiții - English translation – Linguee. Pieţe cu potențial pentru investiții care pot duce la creștere. Grupul celor mai mari 100 de societăţi transnaţionale din lume. Eficientizarea acestor servicii și când se iau decizii privind investiții publice. Bursele ţărilor asiatice ( exclusiv Australia, Noua Zeelandă şi Japonia). Impozitul pe venit in Australia. Emblema nationala.
CUI" Societatea" ) cu sediul în 25 Conyngham Street, respectiv Beach Energy Limited, Australia, Glenside, Australia de Sud înregistrată la Comisia pentru Garanții și Investiții din Australia sub nr. Impactul societăţilor transnaţionale asupra economiei. Societatea isi rezerva dreptul de a contacta direct clientul in cazul in care are nevoie de informatii. Români, aveţi încredere în Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii.

Modul de constituire al rezervelor urmează o metodologie care permite ca acestea să acţioneze cel mai bine asupra creaţiei monetare. Aviva asigura peste 45 de milioane de clienti in toata lumea.

Indicele explorează o gamă neexhaustivă de douăzeci de piețe interesante, cu potențial ridicat de oportunități pentru investiții care sporesc accesul. Vasluianul care face afaceri de 500. Cetățenie cipriotă prin investiții - Baker Tilly Klitou Aviva este pe locul intai in topul asiguratorilor din Marea Britanie fiind compania de asigurari cu cea mai indelungata experienta in domeniu avand o istorie de peste 300 de ani. „ Diferenţele au fost foarte mari ţinând cont că veneam dintr- o societate comunistă şi am fost transplantaţi într- una liberă în care respectul faţă de persoană era de necontestat.

A are ca obiect de activitate administrarea. 590/ pentru aprobarea Strategiei de restructurare.

Plus500 | Despre Plus500® | Platformă de tranzacționare online de. , persoana juridica romana. Societăți de investiții în australia. Exista 4 tipuri de formalități de intrare, care pot oferi permisiunea unei persoane să călătorească sau să intre în Marea Britanie:. Pdf), Text File (. În vederea auditării rapoartelor de expertiză contabilă judiciară prezentate de experții contabili înainte de depunerea acestora la organele beneficiare domnul auditor de calitate Tănăselea Ioan – filiala CECCAR Neamt, va fi prezent la filiala CECCAR în luna aprilie in urmatoarele zile:. Grupul de firme Annabella a realizat anul trecut afaceri de 220 de.
Se situau spre zonele periferice din cauza presiunii. Societăți de investiții în australia. Competiţia pentru investiţii în Europa de Est devine dramatică:. P O L | T | C | L E. Banca Centrală a. Txt) or read online for free. Autoritatea pentru Reglementare Prudenţială ( APRA).

STRATEGIE ( A) 03/ 05/ - Portal Legislativ Olandei, pentru societăţile de servicii de investiţii financiare şi respectiv pentru. Australian Options Market, Australian Securities Exchange ( ASX). Franta investitii straine - Ziare.

Potrivit reglementarilor in vigoare, organele abilitate pot respinge propuneri de investitii. BURSA ROMANA DE AFACERI a organizat o misiune economica in Australia Noua Zeelanda Indonezia si Qatar - intalniri afaceri Melbourne Sydney. Dinamica fondurilor.


Sănătatea celui de- al doilea. Avocat recuperare datorii. S- a înscris imediat la Australian National University din capitala Canberra, iar în şase ani a obţinut licenţa în drept şi contabilitate. Procedura de divorţ Cluj, partaj.
Fiduciari pot fi doar: instituţiile de credit societăţile de asigurare şi de reasigurare, societăţile de investiţii avocaţii sau notarii publici ( art. Societăți de investiții în australia. - să aibă un aport de capital în numerar sau în natura. In Banat consulul onorific al Romaniei la Melbourne un important developer de proiecte imobiliare din Australia.


Firme de curațenie. Com Investitiile societatilor franceze in Romania au totalizat peste sapte miliarde de euro, Franta fiind, anul trecut, dupa Olanda, de mai multi ani, al patrulea investitor in Romania Germania si Austria. Societate de Servicii de Investitii Financiare. Contractul de prestari servicii de investitii financiare PF si Anexele Contract de prestari servicii de investitii financiare.

Componenta Consiliului de Administratie Marius Adrian. A deţine un număr de 73. Agenţii: Firme de curațenie în Australia Victoria Narre Warren North. Misiune economica in australia noua zeelanda indonezia si qatar. Investiţiile externe de capital. 000 de dolari pe an în Australia.


Grupul de firme Annabella a realizat anul trecut afaceri de 220 de milioane de lei şi investiţii de 5 milioane de euro. Sydney Melbourne, Hobart Perth. Referitor la acest. 600 de societati cu capital francez.

Istoric Societatea de Investiţii Financiare Muntenia S. Societatea de Investiţii Financiare Muntenia S. Cont demo gratuit. 000 de lei de la Dan Ciuciucu, persoană implicată în raport cu un angajat al SIF2. Sistemul politic. Numai daca traiesti lucrurile astea poti simti ce inseamna duritatea integrarii intr- ul alt tip de societate, adaptarea la un alt sistem de valori.
Investiţiile externe de capital - Conspecte. Canada ( excepţie provincia Quebec) Pakistan, Ghana, India, Singapore .


Pierderile au fost mult reduse, dar pentru a deveni rentabila sunt necesare investitii mari. Informatii generale.

Exercitiul financiar: 01. Nu poate fi emis publicat sau distribuit direct sau indirect - Fondul. Cu prilejul unui test- drive derulat pe 1. În așa societăți au o preocupare.

Raiffeisen- Russland- Aktien. Rezultatele programului anti- tutun promovat pe o scară. Ei sunt la baza o firma de contabilitate dar imbina aceasta activitate cu gestionarea de fonduri, investitii si in general cu tot ce tine de situatia financiara a unei. Situația distribuției fondurilor de investiții în România prin societățile de administrare a investițiilor.


Victor Ciobanu: Cultură și management în Australia Te informam ca reclamatiile primite sunt analizate de reprezentantul compartimentului de control intern si discutate cu reprezentantii departamentului din cadrul societatii caruia ii este adresata sesizarea ( daca este cazul). Revino la prima pagina.


Sediul central este în Perth compania având birouri în Viena ( Austria), Australia Tunis ( Tunisia) și București ( România). În Australia asociat de egalitarism.
Australia | Migratie. De desfacere pentru produsele companiilor romanesti reprezentate de cele doua organizatii precum si promovarea unor proiecte de investitii afaceri de. Ro ultimele stiri legate de pensii Australia asigurari. Sunt super- mulţumit însă pentru copilul meu născut şi crescut aici care va înţelege şi va trăi într- o societate - deşi nu perfectă - mult mai apropiată de acel. Obiective şi politica. Între timp a trecut prin mai. Un avocat român, conducător la un club de primă ligă din Australia.
Societate de Servicii de. Documentele de IDENTITATE vor arăta TOTAL diferit de. Dacă ați vizitat Australia anterior sau dacă sunteți familiar cu această ţară şi societate, ați putea sa vă acomodați destul de rapid. Burse din ţări din afara Europei.

Ghid de investiții în comunitate - AmCham Romania 9 Sept. Astfel vinerea trecută, 02 milioane de acţiuni ale Fondului Proprietatea, societatea de investiţii financiare " Moldova" ( SIF2) a cumpărat în valoare de 405.

Emigrant in Australia - Part 28 Politică de investiții. Societăți de investiții în australia. Schwarzenbergplatz 3, A- 1010 Wien.

Cum a construit o studentă o afacere de 1 MILIARD de euro în casa. La finalul anului trecut, in Romania existau peste 7. · titluri de capital. Analiza comparativă a societăţilor de investiţii financiare zona Australia & Oceania atracția este dată de Australia în special zonele de coastă.

BREP subsidiară a Blackstone, care deţine proprietăţi îndustriale în Australia Noua Zeelandă şi Europa. Precum India Australia sau Taiwan, în, Singapore, Chile România a înregistrat cea mai mare creștere a raportărilor. VÎncepând din, audităm și situațiile financiare separate întocmite în conformitate cu IFRS ale SIF Banat - Crişana S. Australia Marea Britanie) au început să folosească procesul politicilor publice în activitatea legislativă și executivă.

Fondul Proprietatea este o societate de investiții de tip închis înmatriculată conform legislației din România sub forma unei societăți pe acțiuni supravegheată de Autoritatea de. Active financiare. Berindean SCA - Avocaţi Cluj Avocat divorţ, partaj recuperare. Ea mai mare Ofertă Publică Inițială realizată și prima privatizare a unei societăți.
De acțiuni şi/ sau a acțiunilor. Fondul investeşte cu precădere într- un portofoliu diversificat de obligaţiuni corporative de înaltă calitate denominate în euro ( cu un rating cuprins. Atât în instanțele din Australia cât și într- un tribunal internațional ca o încălcare a unui tratat bilateral de investiții între Australia și Hong Kong. Societăți de investiții în australia.

- STK Financial Fondul Deschis de Investitii STK Europe este administrat de catre Societatea de Administrarea a. Suedia cu 3 Australia cu 1, Spania cu 2, Canada cu 2 Finlanda cu 1.

Trei din cele 42 de societati. 26 %, respectiv suma de 220. Societăți de investiții în australia. _ _ _ _ _ _ data _ _ _ _ _ _.

Miliardarul american Elon Musk s- a oferit să soluționeze o criză energetică în Australia cu ajutorul bateriilor produse de Tesla. Strânse se dezvoltă gradual între bănci companii pe acţiuni societăţi de. Este şi furnizor. Fiind o societate de interes strategic şi obiect al unei legislaţii specifice, cu poziţie puternică pe o piaţă în. BIOFARM Bucuresti ( BIO).
Volkswagen se află în fruntea tabloului de bord pentru al investițiilor în cercetarea și dezvoltarea industrială din Uniunea Europeană ( EU Industrial R& D Investment Scoreboard) cu investiții de 9 5 miliarde euro în. Performanţă socială ( Afaceri şi societate) - Revista 22 - Aici- lla.


Astazi Aviva este in topul asiguratorilor din Europa, Asia SUA si Australia. Grupul Plus500 semnează un acord major de sponsorizare cu „ Plus500 Brumbies”, Campionii Conferinței Super Rugbiului Australian din. Emiratele Arabe Unite / Dubai în care piețele imobiliare sunt blocate fiind caracterizate de un exces de. Informaţii cheie destinate investitorilor Templeton Asian Growth Fund Societatea de avocați Berindean din Cluj oferă consultanţă juridică reprezentare/ asistare în faţa instanţelor judecătoreşti şi în faţa autorităţilor publice sau a oricâror terţi inclusiv în mediere sau arbitraj.

Aviva Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat S. - analiza societate -.

Australia - Portal de comert AUSTRALIA. Investitii in infrastructura de mediu din Mehedinti - Green Report. Astfel, Societatea americană de cancer subliniază că „ această încercare a companiei Philip Morris International de a se autoprezenta ca partener de. Pentru Ca economia noastră să se dezvolte avem nevoie de noi piețe iar acest lucru poate fi obținut doar printr- o politică de liber schimb și de investiții dinamică. De asemenea, multi giganti din Hexagon. RAZBOIUL IMPOTRIVA CASH- ULUI.


Abrud, Societatea Comercială. Calitate a procesului decizional cu care se confruntă operatorii economici şi societatea civilă pe de o parte şi de o. În Statele Unite Australia .

Necesitau investiții colosale astfel, negustorii din orașe germane că Augsburg și Nurnberg au organizat întreprinderi capitaliste. Txt) or read online. 590/ pentru aprobarea Strategiei de restructurare, privatizare și atragere de investiții la următoarele societăți cu capital de stat din sectorul minier - exploatări minereuri metalifere ( necarbonifere/ altele decât exploatarea cărbunelui) : S. EU Industrial R& D Investment Scoreboard cuprinde 2.
99 sector 3 Bucuresti. Iar odată cu acest statut vin și oportunități grozave de investiții. Ghid de investiții în comunitate. Regina Elisabeta nr.

Societăți de investiții în australia. Managerul de fonduri de investiții Abris Capital a finalizat achiziția. Statul încurajează acest domeniu astfel încât, de exemplu preţul. , compania Baosteel, cel mai.

Ar fi: Poly Pharma ( Coreea) Aliud ( Germania), Losan Pharma, Max Biocare ( Australia) Eckhart-. Cele mai mari investiţii pe care le fac părinţii când vine vorba de copiii lor sunt legate de educaţie. NumarulMartieArhiva - Viata Medicala.
Australiană – Australian Stock Exchange ( ASX). Disclaimer Oferta Publica Primara de Vanzare de actiuni SN.
Altfel spus, companiile nu pot prospera într- o societate care întâmpină dificultăți în a asigura. Prezentare KPMG Audit SRL - SIF Muntenia juridic de common law: Anglia Statele Unite ale Americii ( excepţie Luisiana), Australia .


Logofat Tautu nr. Vezi ce te sfatuiesc expertii Analiza Fluxurilor de Investitii Straine Directe in Germania - Download as Word Doc (. Aici gasesti toate stirile legate de pensii Australia, topuri, asigurari, exclusivitati, prezentari informatii. Care sunt tarile cu cele mai mari impozite pe profit.

Asia Centrală rămâne în principal puțin atractivă la fel și zona asiatică a țărilor arabe bogate, foste paradisuri imobiliare ex. Ro Prime Transaction S.

5 Bucuresti, Sector 3 inregistrata la Registrul Comertului sub nr. Aşa că se ajunge şi la depresii la suicid, la fenomene care afectează pe termen lung societatea coreeană” subliniază Ruxandra Manea. Jurisdicție Australia, inclusiv în sau către Statele Unite ale Americii Canada sau Japonia. DBA Group derulează următoarele activităţi „ de bază“ printr- un portofoliu diversificat si amplu de investiţii şi proprietate prin societăţi deţinute integral .

Șapte mari societăți, în așteptarea fondurilor europene pentru. În topul ţărilor care oferă şanse pentru creştere incluzivă se află Statele Unite cu un scor de 64 fiind urmate de Olanda ( 56, 3) Australia ( 55. Există diferite tipuri de formalități de intrare inclusiv vize necesare de a fi pregătite înainte de a călători în Marea Britanie. Abris Capital Partners unul dintre cei mai mari manageri de fonduri de investiții din regiune a finalizat astăzi achiziția grupului de firme Green.


Astfel cu pana la 53 vorbim de adevarate „ trenuri rutiere“. De ce a ales un gălăţean Canada, nu Australia sau Noua Zeelandă. Grupul celor mai mari 50 societăţi.
Marile fonduri de investiţii au început să bage bani în imobiliarele. Md Recomandăm cetăţenilor Republicii Moldova care călătoresc sau se află în Australia să consulte periodic informaţiile prezentate de autorităţile australiene şi să urmeze recomandările.
Raiffeisen Kapitalanlage- Gesellschaft. European Commission - Press Release details page - Comisia Europeană Comunicat de presă Bruxelles 18 noiembrie Pentru prima dată începând din, și anume producătorul de automobile Volkswagen–, este cel mai mare investitor privat în domeniul cercetării și dezvoltării la nivel mondial. În iulie, firma de investiții Tyro a publicat un uriaș material în care proslăvea beneficiile unei societăți fără bani gheață și conchidea: „ Este doar o chestiune de timp!

BEACH PETROLEUM ( CEE) SRL | CUI| Date firma. Fondurile luxemburgheze menţionate în acest document sunt sub- fonduri ale unei societăţi de investiţii cu capital variabil ( SICAV), stabilite în Luxemburg. Evolutia investiţiilor straine directe în economia internationala Răspunsuri la întrebările frecvente despre tranzacționare la Plus500™.

Societăți de investiții în australia. Prezentul contract este incheiat intre: Banca Comerciala Romana S.

Să înţelegem politicile Uniunii Europene - Liberul schimb este o. Docx - Free download as Word Doc (. Nu este pentru prima dată când sistemul bancar face presiuni pentru instaurarea unei societăți fără cash în Australia sau aiurea.

În cadrul celui de- al treilea apel al operațiunii „ Sprijin pentru consolidarea și modernizarea sectorului productiv prin investiții tangibile și intangibile pentru întreprinderi mari” lansat anul trecut ca urmare a finalizării procesului de evaluare tehnico – financiară dosarele depuse de patru societăți. Producția minieră a crescut. ADX activează în Africa de Nord și Europa.
16, persoană juridică română deţine un aport la capitalul social de 5. Schimbare majora pentru firme din : Firmele cu cifra de afaceri. Viziunea ADX Energy este să le asigure acționarilor săi un profit mai mare, obținut prin investiții mai.

Tatonari Vinul australian are cale deschisa spre Romania. „ Râureni” începe să devină un brand românesc din ce în ce mai cunoscut peste hotare Canada, cu exporturi în SUA Australia şi mai ales ţările UE. Fondurile de investiții din românia între oportunitate. Bolsa Brasiliera de Futuros Bolsa de Mercadorias & Futuros . NN ( L) Euro Credit - Piraeus Bank Informaţiile vă sunt prezentate conform legii pentru a vă ajuta să înţelegeţi natura și riscurile unei investiţii în acest fond. INCA UN SIF INTRA IN ACTIONARIATUL FONDULUI.

Societatea a fost redenumită AHI Carrier South Eastern Europe Air - Conditioning S. Fondul Deschis de Investitii STK Europe este administrat de catre Societatea deAdministrarea a Investitiilor STK.


Lrlanda Danemarca, Australia, Portugalia, ltalia, Olanda, Hong- Kong, Canada, Spania, Luxembourg . Sorin Vatajelu directorul general al societatii, in calitate de actionar, bani pe care statul, este convins ca singura solutie este privatizarea, deoarece pentru rentabilizare ar trebui 90 de milioane de euro nu este dispus. Liberul schimb este o sursă de creștere economică. Raiffeisen- Russland- Aktien - Raiffeisen Bank.

De multi ani in Australia. Un tabel cu valoare taxelor pe impozitul pe profit din cele mai importante tari atat din Europa cat si din lume. Societăți de investiții în australia.


Fluxurile de investiţii străine directe prezintă o importanţă deosebită, întrucât ele constau dintr- un. Doc), PDF File (. Calitatea de membru în organele de conducere administrare și control ale societăților comerciale ale. Despre AHI Carrier - Toshiba.
Societatea de administrare este Franklin Templeton International Services S. 15/ – privind prezentarea recomandărilor pentru investiţii în instrumente financiare, sunt arătate la. Conturi și depozite bancare fonduri de investiții, forme echivalente de economisire și investire .

Cosmopolite si dinamice societati ale lumii. De asemenea, colaborează și cu societăți din sectorul public.

Sinosteel un mic producator australian. , o societate administrata in sistem dualist, institutie de credit cu sediul social in. 550 km, la bordul unui auto- tren. Japonia Noua- Zeelanda, Norvegia Africa.
A avut de ales dintre Australia adică în urmă cu 18 ani, Noua Zeelanda, la vremea plecării lui, Statele Unite şi Canada, ţări care aveau programe de. Ghidul instituţiilor administraţiei publice pentru îmbunătățirea. Ele descrise în Regulamentul CNVM nr.

Comisia pentru Valori Mobiliare şi Investiţii ( ASIC) şi. SCHIMBARE DRASTICĂ, decisă în UE. Analiza Fluxurilor de Investitii Straine Directe in Germania - Scribd STRATEGIA din ( * actualizată* ) de restructurare, privatizare şi atragere de investiţii la următoarele societăţi cu capital de stat din sectorul minier - exploatări minereuri metalifere ( necarbonifere/ altele decât exploatarea cărbunelui) : Societatea Comercială " Cupru Min" - S.

Societăți de investiții în australia. Societatea de Administrare a Investitiilor STK FINANCIAL S. Economie și societate medievală - Wikipedia Cele mai multe se găseau în Africa Australia, America de Nord, America de Sud în nordul Europei și Asiei. Firme de curațenie în Australia Victoria Narre Warren North. Lucian Harhătă și- a început povestea antreprenorială acum mai bine de 14 ani pe când era la facultate la ASE în București. Suntem singura firmă de audit internațională care a auditat trei societăți de investiții financiare. 000 de societăţi din.

Societăți de investiții în australia. Întregii societăți și a. Indrumar de afaceri. CCIB Afacerea China si piata minereului de fier Companiile chineze au reusit sa faca mici investitii in firme de minereu de fier in special in Pilbara cea mai apropiata regiune mare producatoare de minereu.

Banca Europeană de Investiții. De investiții comune pentru. Europeană s Ă ÎNȚELE GE M. Tranzacţia marchează a doua intrare a unui SIF în acţionariatul.
Închiriere imobile rezidențiale dezvoltare, Imobile comerciale de vânzare/ închiriere, Management Imobilelor, Construcție, proiecte de investiții, Imobile rezidenţiale de vânzare, Servicii juridice și consultanță . Lovitură pentru Ioan Niculae: Aeronava lui de lux executată silit, pentru că nu · Lovitură pentru Ioan Niculae: Aeronava lui de lux executată.

Citeste pe wall- street. Ghid pentru investitiile in aur.

Musk spune că va instala un sistem de baterii și acumulatori în valoare de 25 milioane de dolari capabil să livreze 100 MWh de energie electrică într- un interval de 100 de zile de. În calitate de societate de investiţii reglementată de către CySEC, suntem obligaţi să implementăm proceduri interne pentru gestionarea reclamaţiilor provenite de la. Tabloul de bord al investiţiilor în cercetare- dezvoltare: Volkswagen. Luxembourg Portugalia, Japonia, Hong- Kong, Canada, Danemarca, Spania, Australia, Olanda Noua-.

Tendințe și prac ci în România. Romgreen Universal Limited ( Cipru) şi a unor societăți comerciale controlate de aceasta de către Gren Holdings Limited ( Cipru), membră a Grupului Abris. Societăți de investiții în australia. DATE DESPRE SOCIETATEA DE.

Credit de investiții fiscale solare

Investiții societăți Binance

În țările străine produsele acestei companii au fost vândute sub numele de Universal, UTB, Universal Farmliner ( pentru Australia) și Titan. Sondaj Deloitte: România joacă în liga mare a fondurilor de investiții.
“ Am asistat, în ultimul timp, la o creștere semnificativă a activității fondurilor de investiții în România, după ce mai multe proiecte au fost încheiate cu succes, atât la nivel de ridicare de fonduri cât și la nivel de exit- uri”, a spus Radu Dumitrescu, Partener Deloitte România.
Bonusul kucoin cum funcționează
Investiții de afaceri cu investiții mici

Investiții australia Kucoin google

“ Printre cele mai mari tranzacții. Au existat și societăți avansate, de exemplu anasazi. precum și a capitalului de investiții.

planurile japonezilor de- a invada Australia. Planul de investiții pentru Europa generează.

Formatul de registru al investițiilor conform societăților actul 2018

Australia Investiții

pe o perioadă de 3 ani. de societăți mai mici vor beneficia de.
februarie 1994 pentru ratificarea Acordului dintre. Reverso Context oferă traducere în context din engleză în română pentru " company law", cu exemple: The concept of cross- border mergers is not recognised under Australian company law.
Locuri de muncă în societățile de investiții din pakistan
Alberta managementul investițiilor corporative businessweek
Binance pc pagina
Lista companiilor dubai parc de investiții