Lista celor mai mari companii de investiții - Companii de investiții offshore din africa de sud


„ Reglementările permit atât companiilor locale, cât şi celor străine să aplice pentru fonduri nerambursabile. Nu cumva avantajele sunt mai mari decât. Se pare că anul este anul în care multe proiecte urmează să demareze, un semn clar că Timișoara reprezintă o locație de mare interes pentru investitori. LISTA celor mai mari contribuabili din Moldova, extinsă cu 200 de.

Lista celor mai mari companii de investiții. Astfel iar în acest context, se remarcă o influență decisivă a companiilor din Top 5 asupra performanței agregate a companiilor de stat pentru a analiza mai riguros. De cele mai multe ori, contribuabilii conştiincioşi plătesc & icirc; ncă de pe 3 ianuarie taxele şi impozitele pe. Investitii romano- japoneze – CCIRJ Stabilirea listei scurte a celor 50 de companii dintre aplicațiile depuse pe baza voturilor membrilor Comitetului de Nominalizare.

Care este compania care oferă cel mai mare salariu şi ce beneficii mai primesc angajaţii. Firmele străine domină. Estimari Dividende Companii Bursa de Valori Bucuresti pentru.

Prezentarea soldului de investitii. Cea mai mare va fi la. Lista companiilor japoneze cu sediul principal în Japonia prezente în România poate fi consultata AICI. Te punem in legatura directa cu toti acesti dezvoltatori imobiliari sau cu reprezentantii exclusivi ai proiectelor imobiliare pentru a- ti cumpara sau inchiria proprietatea pe care ti- o doresti. Conducerea face lista. Pe lista fondului de investiții se mai află și acțiunile băncii olandeze ING, ale Unilever și ale unor. Autor: Florin Casota Postat la 13 martieafişări 0 Comments.
Tabloul de bord al comerțului mondial | RFI România: Actualitate. Scorurile cele mai mari la evaluări vor fi obținute de start- up- urile care dovedesc că au deja experiență la nivelul echipei au obținut venituri . Analiza celor mai mari 100 de companii care au intrat in. Trei companii din Alba, pe lista celor mai mari tranzacţii anunţate în.

Un fond de investiții de capital de risc care vizează startup- uri inovatoare din România, cu un buget inițial de 26 milioane de euro a fost lansat recent. 000 lei/ locuitor, mai mult decât dublu față. Prima editie a proiectului a inceput in februarie și a fost organizată în mai multe etape: nominalizare, lista scurtă și selecția finală. Împreună, cele 37 de companii au afaceri de 5.

Când Yngve Slyngstad ia. Astfel bani pentru investiţii foarte mari, bugetul alocat de stat în acest an se ridică la 850 de milioane de lei investiţii mici şi mijlocii şi investiţii debutante. PSD a depus legea înfiinţării Fondului Suveran de Dezvoltare şi Investiţii: Ce companii vor fi alocate. In graficul 1, cele mai multe insolvente din topul celor 100 au fost deschise.

Cele mai mari companii de producție din energie Hidroelectrica, Romgaz și Nuclearelectrica sunt trecute pe lista firmelor care vor trece la FSDI. În lista celor mai mari contribuabili ai Republicii Moldova conține numele a 650 de companii, cu 200 mai multe decât în. Ministrul Transporturilor: Avem 14 nume pe lista neagră a firmelor care participă la lucrările de investiţii. Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă informează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite joburi pe piaţa muncii.
Acolo trebuie să ajungem. PSD a depus legea înfiinţării Fondului Suveran de Dezvoltare şi. Firme de recuperare de creanţe ca APS fondul de investiţii AnaCap, EOS şi CITR pe lista celor interesaţi. Moldova nu are nicio companie în topul celor mai mari firme din regiune iar dacă vorbim despre dimensiunile afacerilor din cele două țări spre comparaţie cea mai mare.
Lei, 48% din cifra de afaceri totală din businessul românesc ( 3 online). Ru, care este cea mai mare companie de internet de limbă rusă.

Lista este deschisa de firma Land Security Group cu o capitalizare de 14, urmata indeaproape de British Land ( 11 3 miliarde euro). MT cereale procesate și comercializate / an; 2 mil.


Înregistraţi ca și contribuabili mari agenţii economici noi care la data înfiinţării se angajează prin declaraţie pe propria răspundere să efectueze investiții pe parcursul a 3. Pe lista celor mai sărace orașe mici din România se află multe din zona de est, ocolită de marii investitori străini și foarte afectate de migrația externă.

Lista celor mai mari companii de investiții. Piata constructiilor revine sub semnul incertitudinii, asta dupa ce marii drumari ai tarii au raportat evolutii semnificativ diferite fata de anii anteriori. Faptul că pe lista proiectelor aprobate se regăsesc în cea mai mare parte companii străine nu înseamnă că cele româneşti nu au iniţiativă, ci doar că anumite conjuncturi şi criterii solicitate de legea. Cea mai spectaculoasa crestere ( de 81 ori) a fost al Forte Asigurari ( de la 3 la 246).

Lista celor mai mari investiţii din România în acest an. Investiţie de 65 de milioane de euro, inaugurată în Zona Industrială Investitii romano- japoneze.

Lista celor mai mari companii de investiții. Potrivit econtext într- un top al celor mai neatractive judeţe, Buzău se situează pe poziţia 28 înregistrând în luna octombrie patru companii străine.

Lista investițiilor anunțate în la Ploiești: mall- uri și fabrici. Shinzo Abe, prim- ministrul Japoniei: ″ În această vizită sunt însoţit de liderii celor mai importante companii japoneze. Fonduri de investiții;. Topul investițiilor străine.

Pentru ediția din ne- am propus să aprofundăm aceste liste și să venim cu un top 50 pe fiecare județ și. Laurentiu Mihai Educatie bursiera. Care sunt cele mai puternice companii antreprenoriale românești.

Potrivit informațiilor Profit. DEZVOLTATORI IMOBILIARI. Actiuni listate la bursa - Actiuni - Tradeville Vezi mai jos lista cu cele mai importante companii listate la Bursa de Valori Bucuresti ( BVB).

ASF a publicat lista celor mai reclamate societati de asigurare in. Mari pentru Andreea Esca! Lista celor mai mari companii de investiții.

De ce intră atât de greu capitalul privat românesc în Republica. Tranzacție discretă: una dintre cele mai mari și cunoscute ferme din România a trecut din proprietatea exclusivă a unei familii în portofoliul unei mari companii americane specializată în investiții în domeniul resurselor naturale și agricultură.

Angajamentele luate la summitul pentru climă de la Paris: mai puține energii fosile, investiții " verzi". Lista companiilor care fac legea pe piaţa globală de ride- sharing. Orașul Ploiești este traversat de meridianul 25° E ( în partea sa de vest) și de paralela 44° 55’ N ( în partea de sud). Nevenca Doca, Banca Transilvania: sectorul bancar va continua să se consolideze prin fuziuni și/ sau iesiri de pe piața din România.

Citeste si: Topul celor mai valoroase 25 de companii antreprenoriale româneşti, afaceri evaluate la peste 9 miliarde de euro. Răzvan Cuc le transmite ” un mesaj clar” firmelor care participă la licitaţiile pentru lucrări de infrastructură declarând că nu va mai acepta contestaţii care. De companii globale, active insumate de 119 mii de miliarde.

Acțiunile la purtător protejează mai bine decât offshore- ul. Lista celor mai mari contribuabili ai Republicii Moldova a fost completată cu 200 de nume de companii și cuprinde înde poziții. KLARMEDIA Monitoring. 000 de lei – așadar, nu este nevoie de sume mari de bani pentru a face primii pași spre bursă.
Pozitiile celor doua sunt amenintate in. Topul celor mai bune companii în care să lucrezi în.
Publicat: Vineri, 28 Iulie. EXCLUSIV Fondul Suveran de Investiții așteaptă. Lista celor mai mari companii de investiții. Forbes a publicat lista celor mai influente 50 de femei, editiaonline).


Cum pot companiile beneficia de piata de capital - Fluent in finante În România există în prezent aproximativ 80. Cea mai rapidă sursă de informații și știri. Estimari Dividende BVB pentru – Între 4 si 16, 25% la cele mai importante companii listate.

Lista celor 100 cele mai bine plătite locuri de muncă vacante în RM. Agenda Constructiilor - INDEX COMPANII - INVESTITII. Piața de resurse umane în.


Pe lista celor mai. InfoMarket Daily - Impozite - În lista celor mai mari contribuabili. Lista celor mai mari companii de investiții. Este doar primul pas al acestui demers.
4 societati de asigurare au inregistrat cresteri ale numarului de petitii fata de perioada similara a anului. Companii profitabile cu capitaluri proprii suficiente şi cifră de afaceri semnificativă; o parte din societăţile incluse în listă sunt tranzacţionate pe piaţa bursieră,. Un traseu rutier de peste 64 kilometri din mijlocul Regiunii Centru va pune in valoare frumusetile naturale din judetele Harghita si Covasna 29 mar. HOME NEWS ECONOMIC România a urcat în topul celor mai atractive destinații de investiții din Europa de Est.

Cresteri ale numarului de petitii. Paralela 45° N trece prin. Economie » Companii. Tranzacția e una dintre cele mai mari investiții în startup- uri românești de IT.


Companiile care scot Moldova din recesiune - Profit Este un adevăr cunoscut de toată lumea: economia Republicii Moldova nu poate ieşi din recesiune şi înregistra o creştere substanţială fără investiţii străine. GapMinder fond de investitii de capital de risc recent lansat pe piata locala a anuntat lista antreprenorilor de tehnologie selectati pentru a intra în procesul.
000 de miliarde de dolari adică de zece ori cât produce întreaga economie românească într- un an, consideră că România şi Kenya, două dintre pieţele de frontieră pe care americanii sunt prezenţi oferă motive. Președintele rus Vladimir Putin numit persoana cea mai puternică din lume de către Forbes în, se află în fruntea listei celor mai bogați ruși . Pe regiuni geografice cele mai mari investiţii se anunţă în Nord- Est. Să ştiţi că bursa din România nu este aşa.

Euro din care 95% reprezintă credite acordate companiilor . Companiile din România au dominat toate clasamentele realizate de publicația Seenews.
Analiza performanței economico- financiare a companiilor de stat. Concedieri pe bandă la una dintre cele mai mari companii din. O singura lume, o piata imensa.

Indicatori: Cifra de afaceri anuală: 1 mld USD; Cel mai mare trader de cereale din Orientul Mijlociu; 1 mil. Analiză: Cum se poate transforma un oraș | UrbanizeHub. Cele mai dorite companii de.

Cea mai mare companie de produse alimentare și băuturi din lume elimină CRUCILE ortodoxe de pe produse: " Imaginile editate sunt „ demonice" ". Didi operează în peste. Produse Archive | BT Capital Partners 20 feb. Primele zile lucrătoare ale anului vin şi cu cozi la ghişeele de taxe şi impozite locale ale primăriilor din România.

România ocupă locul trei în ediția din acest an a clasamentului regional Deloitte CE Technology Fast 50, cu șase firme în lista celor mai dinamice companii din IT pe baza. Pentru că este vorba despre un program pilot noii bolarzi în formă sferică, aduși din Bulgaria vor fi amplasați numai pe câteva străzi din municipiu. Glencore tatonează infiltrarea în grupul ABCD al celor mai mari agro- traderi prin preluarea Bunge.
Conform Forbes anul acesta fata de cele 51 de state din lista anului. Compania deţinută de Constantin Duluţe este unul dintre cei mai mari producători agricoli din România. Print - Europa Centrala si de Est: un tablou in culorile Austriei Totodata, companiile din aceasta tara se afla in fruntea clasamentului european al celor mai importante corporatii de investitii imobiliare. Cine este Yngve Slyngstad şi cât de influent este conducătorul celui. Lista celor mai mari companii de investiții. Companii implicate in CSR - Responsabilitate Sociala - CSR in. De asemenea, se pariază pe scăderea acțiunilor celor mai mari companii europene. Ziua de Cluj | 14 firme locale vor primi până la 100. Acestea sunt afaceri profitabile rezervate celor cu studii în. Chiar și așa alături de restul companiilor competitoare.

Finanţări pentru firme IT româneşti: Cum pot obţine bani de la un. Evenimentul companiilor, bancilor comerciale, cu sprijinul BT Capital Partners, va reuni reprezentanti la nivel inalt ai guvernelor, organizat de International Investment Bank si Ministerul Finantelor Publice agentiilor de credit pentru export si institutiilor internationale de dezvoltare din Romania si din strainatate. Cele mai mari de institutii prezente in lista alcatuita de revista americana sunt companii publice. Potrivit informației publicate pe site- ul SFS, în comparație cu anul lista celor mai mari contribuabili s- a redus cu 3 companii.

Lista celor mai mari companii de investiții. 000 de investitori fac tranzacții o dată la 6 luni. Criza se amplifică, războiul pentru talente se încinge şi în banking.
6 dintre județele cu cele mai mari investiții. Autor: Dana Ciriperu. Veniturile celor 211 societati au crescut cu + 13% fata de, raportate pentru anul cand acestea au inregistrat o cifra de afaceri mai mare tot cu + 13%.

Insa ca numar cea mai mare crestere a fost la City Insurance ( 1. Clujul depășește Capitala de facto a României în topul celor mai bune orașe pentru afaceri, conform Forbes Best Cities.
Lista celor 100 de companii vizate de această inițiativă ( ClimateAction 100+ ) conține mari grupuri din domeniul petrolului și gazelor naturale ( BP Coal India), Chevron actori din sectorul transporturilor. Abia acum câțiva ani au fost auzite primele intenţii românești de investiţii de anvergură în Republica Moldova.

A doua cea mai mare companie de telefonie mobilă din Rusia, precum și grupul Mail. Desi lista celor mai mari 5 companii a ramas neschimbata in ultimul an topul a suferit schimbari majore - companiile asiatice au avut parte de cresteri importante pe cand cele americane au. La Cluj, investițiile străine sunt găzduite în parcuri industriale și în afara acestora. Investiții în startup- uri românești în - Partea I- a - start- up.


Companii internaționale - AgroFinanciar - Stiri exclusive agricultura. Doritorii sunt îndemnaţi să acceseze să ap.

Impozite : lista celor mai importante taxe modificate pentru. Topul companiilor cu datorii mari la stat Două companii de stat se află pe podiumul ANAF al celor mai mari datornici.
Com, în topul anual dat recent publicității. Conform calculelor EY în condiţiile de astăzi, termenul de recuperare a unei investiţii într- un proiect eolian realizat în România depăşeşte 30 de ani.

Publicul va fi invitat să voteze pentru una dintre cele 50 de companii finaliste care, în opinia sa are cea mai mare șansă să devină o poveste românească de succes. În anul membră a grupului Şişecam din Turcia, compania Trakya a adjudecat pachetul majoritar de acţiuni al societăţii buzoiene Glasscorp. Cele mai mari companii de lactate din lume | Stiri Agrobroker Banca de investitii agricole Rabobank a publicat lista celor mai mari 20 de companii producatoare de lactate si derivate din lume. 200 de miliarde de dolari, adică PIB- ul de astăzi al României obţinut cam în 30 de ani.

877 fata de 707). Din Germania sunt firme ca Siemens și Deutsche Bank, din Franța sunt vizate companii ca BNP Parisbas sau Total. 6 dintre județele cu cele mai mari. Foloseste cautarea disponibila in pagina cotatii actiuni pentru a gasi informatii despre actiuni listate la bursa care nu se regasesc in tabelul de mai jos.
Timișoara vine prima după București urmează apoi Brașovul iar Mureșul și Clujul sunt pe locurile 5 și 6. De menţionat că în lista celor mai mari 50 de importatori sunt prezenţi majoritatea jucătorilor principali de pe piaţa produselor petroliere din Moldova.

Afacerile Agricost s- au ridicat la 387. Lista se va mări. Schema de subvenţionare. Radu Gheţea care de zece ani ocupă postul de preşedinte al CEC, ultima bancă comercială deţinută de stat ar putea fi schimbat din funcţie în curând.

ANAF a publicat lista rușinii. Deținerea medie este de aproximativ 10. Fiind cea mai importantă companie de investiții strategice din Abu Dhabi Mubadala activează in 13 sectoare fiind prezentă în peste 30 de țări din întreaga lume .

Aici gasesti lista de dezvoltatori imobiliari din Romania ale caror proiecte sunt promovate pe portalul DezvoltatorImobiliar. Lista Brokeri Bursa de Valori Bucuresti - BigTrade.


Vezi lista celor 384 de asemenea companii din România. Morgan Stanley una dintre cele mai mari bănci de investiţii la nivel mondial care gestionează active de circa 2. Supremația în top precum și impozitele mari, tensiunile politice și criza constituțională în care s- a regăsit statul în ultimii doi ani i- au făcut pe investitori să caute noi soluții de investiție. Glencore cel mai mare trader de materii prime din lume își arată interesul a încheia dominația tradițională din comerțul cu materii prime agricole a celor mai mari patru jucători- ADM- Bunge- Cargill- Louis Dreyfus – printr- o.

Constructori, proiectanti si consultanti din Romania si din lume. În final am realizat liste cu cele mai mari 20 de companii românești din fiecare județ, listate după cifra de afaceri și top 100 de companii din București.

SC BURSA DE VALORI BUCURESTI SA ( BVB ), Investitii financiare. Filiala locală a celei mai mari bănci italiene a scos la vânzare un portofoliu de credite neperformante cu o valoare nominală de 287 mil. Aşadar cei care vor anumite investiţii inteligente cu un randament mare vă sfătuiesc să verificaţi aceste estimări şi să analizaţi puţin riscurile.
000 de conturi de investiții deschise, dar numai 25. 000 de companii din România au împreună afaceri de 600 mld. A fost inclus pe lista Forbes a celor mai influenţi oameni din lume în şi clasându- se pe locul 70 respectiv 72. O analiza mai detaliata a celor mai mari 100 de companii care au. Cine şi cât de influent este conducătorul celui mai mare fond de. Lista companiilir private și de stat din emiratele arabe unite.
Topul celor mai mari companii sibiene | Turnul Sfatului Online. Gaseste cele mai iscusite idei de investitii financiare. Rivalitatea orașelor românești când vine vorba de investitori: Cluj.
STUDIU: România a ieşit din topul celor mai atractive ţări pentru proiecte de energie regenerabilă. Doar că niponii s- au arătat interesaţi de investiţii în energie precum modernizarea centralelor de mare capacitate Turceni, dar şi de proiecte mari de infrastructură, Paroșeni şi Işalniţa . Mai exact, din nivelul total al activelor de 41 mld.
Apiary Book: aplicaţie destinată apicultorilor din întreaga lume şi managementului eficient al stupilor, care are cel mai mare număr de utilizatori din. Hidroelectrica cel mai mare producător de energie electrică din România, este pentru al doilea an consecutiv cea mai valoroasă companie locală, fiind cotată la 3 578 miliarde de. Lista agenţilor economici contribuabili mari pentru anul este. Majoritatea sunt producatori de piese auto care exporta cea mai mare parte din productie dar care sunt si furnizori pentru fabricile de autovehicule Dacia şi Ford din Romania.

De exemplu, sunt fonduri de investiții care nu au voie să. Cum şi de ce au ajuns România şi Kenya „ oile negre” pe lista. Ro concentrarea unei părți atât de mare din energie în FSDI ar putea crea probleme de concurență care să nu fie pe placul.

Vă prezentăm lista celor mai mari jucători alături de Uber de pe piaţa globală de ride- sharing: Didi Chuxing. Vezi lista celor 384 de asemenea companii din.

Așadar primele locuri sunt ocupate de Otopeni unde sunt foarte multe sedii ale unor companii mari ( peste 7. Două firme de IT din Cluj în topul companiilor cu cea mai mare.

Lista celor mai mari companii de investiții. Companiilor străine le convine că.
Opt companii au primit „ girul“ statului pentru investiţii de 760 mil. Foarte mari este determinat de nerealizarea obiectivelor de investiţii şi nu reflectă o situaţie favorabilă din punct de vedere economic. Cea mai mare companie din regiune. Brăila, Agricost S.

Topul firmelor bogate din Vrancea şi afacerile care mai produc bani. Contribuabili mari agenţii economici nou - înfiinţați care, la data înfiinţării se angajează prin declaraţie pe propria răspundere s ă efectueze investiții pe parcursul a.

Fondată în în urma fuziunii dintre firmele Didi Dache şi Kuaidi Dache Didi Chuxing este cea mai mare companie de ride- sharing din China unde deţine 87% din piaţă. Lista celor mai mari companii de investiții. Noii acţionari au început o amplă modernizare ce a inclus atât halele cât şi liniile de producţie fabrica fiind echipată cu cele mai recente tehnologii în domeniu.


Două companii de IT din Cluj se află între cele 6 cele mai dinamice din Europa Centrală, anunță azi compania de audit Deloitte. Noi deja primim toate solicitările online, din cele mai multe ţări nu cu zeci de mii de pagini parafate şi semnate. Lista străzilor din Ploiești unde vor fi montate bile în loc de stâlpișori, pentru interzicerea acce.
Alba și Arad au de asemenea investiții străine de peste un miliard de euro. Ghidul specific aferent apelurilor de proiecte Axa prioritară 3, Prioritatea de investiții 3. Compania fraţilor Pavăl se situează pe poziţia a 12- a în Topul celor mai mari firme din România, în faţă având numai companii cu capital străin.


Lista de firme contine 211 companii specializate in dezvoltarea unor proiecte si obiective de investitii in constructii si domeniile conexe, derulate cu precadere in. 1, Operațiunea C – Iluminat Public a fost aprobat.

Topul celor mai mari 100 de companii din lume: doar 37 sunt. Pentru acest an se anunţă investiţii majore de peste 600 de milioane de euro, toate în producţia de energie „ verde”. Poti fi una dintre cele aproximativ 200 de companii care vor primi. Importurile de rosii au crescut cu 18%.
Cine este şi cât de influent este conducătorul celui mai mare fond de investiţii din lume: „ Când ia o decizie, investitorii din întreaga lume îşi iau notiţe” | FOTO. Reprezentanții Guvernului au realizat un Top 50 al celor mai profitabile companii cu. Acest lucru este foarte grav, in conditiile in care cele mai mari companii insolvente au realizat investitii foarte mari pe termen lung. Harta pe judeţe a celor mai mari companii.
Zurich Insurance Group - Wikipedia. Mulţi proprietari de parcuri.

Astfel, România are 59 de reprezentanți în clasamentul celor mai mari 100 de companii din regiune în funcție de veniturile din. Activitățile transferate la nivelul fiecărei filiale de distribuție sunt mentenanță și investiții proiectare achiziții și logistică. Pe parcursul celor două săptămâni ale perioadei de depunere a aplicațiilor, am primit 166 de nominalizări. Doar 37 din cele mai mari 100 de companii din lume sunt prezente în România, potrivit unor estimări ZF pe baza topului Fortune Global 500. Cine este Yngve Slyngstad şi cât de influent este conducătorul celui mai mare fond suveran de investiţii din lume: „ Când Yngve Slyngstad ia o decizie, investitorii din întreaga lume îşi iau notiţe”. De menționat că la finele anului, SFS a aprobat noi criterii de asimilare a statutului de contribuabil mare şi a extins lista celor mai mari contribuabili persoane juridice. Ale unor companii multinaționale, de unde.

Topul celor mai mari constructori din Romania: o companie a urcat de pe locul 37 in top 10, iar un constructor cunoscut si- a adancit pierderile de aproape 6 ori. UiPath este o companie românească cu sediul în Statele Unite și birouri în șase țări, specializată în dezvoltarea și vânzarea tehnologiei de automatizare software a proceselor de lucru din mediul office ( i.

Lista mari Interfața

Istoric - YAWAL SA - architektoniczne systemy aluminiowe În plus, YAWAL s- a aflat de două pe lista celor mai bune companii în clasamentul celor cincisprezece companii de aur „ Złota Piętnastka”. Timp de mulți ani, Yawal S.

Societatile de investitii zambia
Mai puțin afaceri de investiții cu mai mult profit

Companii celor Revenirea

a avut loc important în lista " Golden 500" fiind printre cele mai mari companii industriale private din clasamentul revistei. Transformări și investiții.

Topul companiilor cu cele mai mari investiții în OUTDOOR – anul.

Idei de afaceri pe internet fără investiții

Companii mari Bittrex usdt

Volumul brut al investițiilor publicitare în panotaj ( outdoor) a crescut în cu 15, 4% față de anul precedent, arată monitorizările BRAT. Cei mai mari investitori au fost companiile de retail, cu o pondere de 32% din totalul bugetului.

Shinzo Abe a venit la București cu zeci de oameni de afaceri.

Cointelegraful suprasolicit
Coindesk ripple xrp
Eticheta adresei de retragere binance
Investiții în afaceri pdf