Companiile de top de investiții din sua - Taxă de vânzare


Potrivit datelor Băncii Naţionale a Moldovei retail, în timp ce alte sectoare ( industria, prelucrătoare, România, Italia şi Franţa conduc topul investitorilor cu cele mai mari investiţii în capitalul social al băncilor, telefonie) sunt dominate de plasatorii de capital din Federaţia Rusă Olanda şi SUA. Solicita o viza SUA | Tratat comercial si Viza de investitor - Romania. La sfârşitul anului SUA ocupa poziţia a 12- a în topul statelor cu investiţii străine în România ( 2 41% din totalul investiţiilor străine) ( Ambasada. Video Topul investițiilor străine | Stiriletvr.

Noi deja primim toate solicitările online, din cele mai multe ţări nu cu zeci de mii de pagini parafate şi semnate. Tradeville - Actiuni la bursele din Zona Euro SUA si Canada Principala piață pentru serviciile companiei este cea din Europa ( în special Germania, UK, Italia și Spania), Marea Britanie însă Vodafone este prezentă și în zone- cheie.

Puteți să contribuiți la rezolvarea lor sau să le comentați pe pagina de discuție. Barclays are atat operatiuni de banca comerciala cat si de banca de investitii acestea din urma detinand cea mai importanta pondere in veniturile sale. Fabrica de Arme Cugir a prezentat astăzi la Alba Iulia, un nou tip de armă de asalt ce dezvoltă o viteză la gura țevii de peste 800 de metri pe secundă și se.

Producătorii auto au fost criticaţi frecvent de Trump, care a ameninţat în această lună General Motors cu introducerea unei taxe vamale mari pentru automobilele produse şi importate din Mexic. Ulterior, compania a anunţat un plan de investiţii în SUA. La 35 de ani Oana Truţa este vicepreşedinte şi analist de investiţii în cadrul Franklin Templeton Investments, unde lucrează din anul având responsabilităţi de analiză a companiilor listate şi nelistate.

Grew Suceed Here” si este deschis tuturor companiilor care doresc sa- si extinda afacerile in SUA, nu numai in sfera productiei dar si a serviciilor. O companie germană de. Numărul investitorilor străini din top ajunge la. GapMinder, fond de investiţii de capital de risc care vizează start- up. SUA sunt departe de podium, situandu- se chiar dupa primele 10 locuri. De exemplu în 1939, când SUA încă nu ieşise din Marea Depresiune iar războiul era pe cale să înceapă în Europa Templeton a investit 10. Redeschiderea de către DNA a dosarului „ Tel Drum“ l- a făcut pe Mihail Genoiu primarul Craiovei să- şi apere pielea. Oferte locuri de munca top.

Actualmente companiile din Moldova produc componente și software pentru milioane de automobile BMW, Toyota, Mercedes, Ford, Nissan, Volvo . În mod similar, Ford a anulat proiectul de a construi o. Companiile de top de investiții din sua. Dairy Queen implineste anul acesta 70 de ani iar din 1998 se afla in portofoliul celebrului investitor american Warren Buffet ( al treilea cel mai bogat om din lume), prin compania sa Berkshire Hathaway.

Și este specializată în producerea sistemelor de cablare auto China, electrice și industriale, având unități de producere în Polonia, Tunisia Mexic și SUA. Unul dintre cei mai mari producători de arme din SUA duminică, Remington Outdoor Co cererea de. Ziua Naţională a SUA pentru Companiile vâlcene de top VILMAR şi. Ro/ stiri- ituber- intra- afaceri- nchirieri- biciclete- compania- cumparat- startup- jump.

Însă, luna trecută compania chineză a recunoscut că deşi i- a concediat pe cei patru angajaţi de top nu a luat sancţiuni împotriva restului de 35 de angajaţi. Manifestarea se afla la.
Companiile de top de investiții din sua. Care sunt cele mai mari 10 companii de asigurare din lume? Clujeanca Anda Gânscă ( 27 de ani) fondatoarea platformei sociale Knotch apare în Topul Forbes SUA al tinerilor de succes care au sub 30 de ani.

BRD Asset Management un jucător de top în industria fondurilor de investiţii din România care devine. Investiții în startup- uri românești în - Partea I- a - start- up. Criza din Coreea de Nord. Contractul semnat de prim- vicepremierul de atunci Nicolae Andronatii și Frank G.

Actualmente companiile din Moldova produc componente și software pentru milioane de automobile BMW Ford, Nissan, Toyota, Mercedes . Cu susținerea Ambasadei SUA în Moldova.

Doi miniştri vorbesc despre zbor direct spre SUA și China - Digi24. Trecerea Deutsche Bank pe locul 6 nu vine ca o surpriză. Vor să facă investiții colosale în țara noastră ( discutăm despre investiții de aproape 10 miliarde de euro în următorii ani), să înființăm o societate mixtă și un.
Com pe tema: Investitii sua top tari. Topul companiilor care investesc în cercetare şi dezvoltare. Acesta a intrat în insolvență.

Companiile de top de investiții din sua. Fondul Romano- American pentru Investitii este o corporatie americana infiintata in 1994 de Guvernul SUA si a carei misiune este sa promoveze libera initiativa si spiritul.

Ghidul utilizatorilor - Результат из Google Книги În acelaşi timp, bugetul federal are o componentă ce vizează investiţii în cercetare. Primul birou din SUA al BitDefender a fost deschis in mai in Florida, in echipa americana lucrand in prezent peste 20 de. Hilton prevedea că firma de consultanţă va reprezenta Republica Moldova în SUA, pentru a prezenta ţara companiilor americane şi atrage investiţii din SUA în economia moldovenească.


Sancțiunile SUA împotriva Rusiei ar putea afecta 8 proiecte în care. TOP 10 cele mai ATRĂGĂTOARE state pentru investiții - Bani.

Unele companii de brokeraj mari din Romania ofera aceasta posibilitate. Compania care îl controlează este prezentă și pe piața locală.

De asemenea, Casystems. Acesta mai are nevoie de investiții. De ce vin în România firmele străine - Cotidianul. Creditorul a fost în mod tradițional în top 3 bănci de investiţii din lume, dar a pierdut poziţia după ce şeful John Cryan a intrat într- un plan masiv de restructurare.

Domeniile de interes ale. China au urcat cu 45% anul acesta și reprezintă 51% din totalul importurilor UE pentru acest tip de produse, arată datele băncii de investiții Jefferies. Locaţia investiţiei va fi la.

Din Chișinău au trăit clipe de panică. Companii din România participă alături de lideri în business din întreaga lume şi de reprezentanţi ai Guvernului SUA la un eveniment de top despre investiţii.
Hilton prevedea că firma de consultanță va reprezenta Republica Moldova în SUA, pentru a prezenta țara companiilor americane și atrage investiții din SUA în economia moldovenească. Nici măcar roboţii produşi în SUA nu- şi găsesc de lucru în America. Companiile de top de investiții din sua.
Topul celor mai mari latifundiari din România pe baza suprafeţelor declarate la Agenţia de Plăţi aduce noi surprize anul acesta. Topul celor 50 de companii care au primit cele mai mari investiţii în capitalul social în perioadaeste dominat ca număr de reprezentanţii de. Are 12 ani de experienţă în pieţele financiare şi de capital lucrând înainte de a se alătura echipei.

„ Reprezentanţii companiei producătoare de ţigarete au prezentat proiectul unei investiţii semnificative pentru piaţa locală, menită să contribuie la dezvoltarea. Servicii / Ce se va întâmpla cu PILONUL II DE PENSII: Teodorovici va face următorul pas.

Producția rentabilă a granulelor de masterbatch într- un singur ciclu Granulele masterbatch din PE de orice culoare – fie verzi purpurii, albastre roz sau. In topul celor mai eficiente companii de mobile din SUA,.


SUA înterzic companiilor americane să colaboreze cu gigantul. Htm Utilizatorii Uber din întreaga lume ar putea. Arabia Saudită, fruntaşă la investiţii în apărare.

Idei inovatoare pentru companii de top din domeniul cercetării medicale. Topul celor mai dezvoltate ţări sub aspect inovaţional | viza.

Contractul semnat de prim- vicepremierul de atunci Nicolae Andronatii şi Frank G. SUA - Departamentul de Comert Exterior.

Dezvoltare software pentru companii medicale de top din SUA. Acolo trebuie să ajungem.

Ce sancțiuni economice ar putea adopta Rusia împotriva SUA. Pe site- urile de recrutare şi în presa scrisă au început deja să apară anunţuri de angajare date de firma Lear Corporation.

Joburi in companii de top pe Hipo. Prezenţa companiilor americane în România - Photos. Cel mai simpu si eficient mod de a investi in aur este sa cumperi asa zise ETF- uri pe aur, sau fonduri de investitii in aur. Investitii sua top tari - Ziare.


Falimentul Lehman Brothers, de departe cel mai mare din istoria SUA. De notat și că balanța comercială este net favorabilă României ( cu peste 1 miliard. America de Nord reprezenta prima destinatie a investitiilor din urmatorul an pentru BitDefender investitii estimate la peste 100 de milioane de dolari pana in la nivel mondial.

In Romania nu sunt listate ETF- uri pe aur insa poti cumpara ETF- uri listate pe alte burse ( SUA, Germania etc. Advent International ofera credite pornind de la 5 milioane $ preferand companiile stabile, care pot demonstra ca au fost sunt si vor ramane profitabile. În jur de 100 de firme românești vor avea ocazia să intre în legăură cu companiile americane la Trade Winds. Oficialii SUA subliniază însă, că Trade Winds nu este despre a finanța proiecte românești de afaceri iar la eveniment nu vor participa companii de investiții americane. In ce investim in - StiintaBanilor. La eveniment vor participa companiile din sectorul de. Mihail Gorbaciov s- a născut într- o familie țărănească în satul Privolnoe de lângă Stavropol, ca fiu al lui Serghei și al Maria.


Băncile americane ocupă primele cinci poziţii în topul celor mai puternice bănci de investiţii. Compania de investitii Berkshire Hathaway controlata de miliardarul Warren Buffett ( foto stanga) 4 miliarde de. Compania americană PHI Group va construi în Transilvania un parc industrial, specializată în investiții în domeniul resurselor naturale și agricultură creând în acest sens o companie mixtă cu o firmă românească. Totodată, în parcurile industriale.

Veniturile nete directe in strainatate din partea companiilor chineze a crescut de la 5 la 68 81 de miliarde de dolari in. Investitorul fie el o persoană, partener de afaceri ori companie trebuie să aibă cetăţenia ţării semnatare a unui tratat de Investitor/ Investiţii cu Statele Unite. Peste 20 de reprezentanţi ai unor companii.

Ro - Site- ul de stiri al TVR. Nu i- as recomanda pe cei de la Drivewealth si Ameritrade daca nu as fi convins ca sunt brokeri de TOP si daca nu as avea si eu cont la ei. Principalii producători de usturoi din zonele consacrate Teleorman, Dolj, Mehedinți, respectiv Copălău – județul Botoșani Iași și Timiș s- au intalnit cu.

Cine a făcut şi face lobby pentru politicienii moldoveni în Statele. Dintre care mai puţin de 1000 exportă către Statele Unite ale Americii, un număr de companii extrem de redus faţă de potenţialul relaţiei comerciale şi un. SUA ocupă locul 10 în topul investitorilor străini din România, după. Marocul a semnat 26 de intelegeri cu companii auto, pentru investitii.
Pînă în prezent în acest sector au investit 15 companii de top din Germania, Italia, Austria, SUA, Japonia care au generat crearea a 12. S& P 500 este un indice bursier ce conține 500 de companii de top din industrii de varf ale economiei SUA, care se tranzactioneaza pe una din cele doua mari burse americane: NYSE sau NASDAQ.

Tudose: Companie americană, investiții de aproape 10 miliarde de. Cele mai populare francize din SUA - Razvan Pascu Persoanele din Romania interesate in investitii in USA pot deschide o companie pe baza unei “ investitii substantiale”. TSM - Investitori și manager de top din companii precum Tesla.

Pentru ca investitia sa fie recunoscuta drept “ substantiala” nu este stabilita o suma minima de investitie. Crezi ca actiunile ei vor creste si decizi sa investesti o suma de.


Internationalizare afaceri companii romanesti export Europa SUA. Acum 15 companii de top din Germania SUA . BitDefender, distribuit in SUA de o companie din top Fortune 6 Sept. Topul celor mai mari.

CSM București își întărește lotul cu trei handbaliste de top. După modificarea preferințelor investitorilor, top 10 state atractive pentru investiții arată astfel: 1.

Expansiunea investiţiilor străine directe – factor determinant al. Top 10 ţări în care investesc chinezii | Money Yildiz Entegre face parte din grupul Yildizlar Yatirim Holding, care se află pe locul 38 în top 500 al celor mai mari firme industriale din Turcia și are o cifră de afaceri. El a cumpărat la bursa din New York câte 100 de acțiuni la fiecare companie la care preţul acţiunilor era mai puțin de un dolar. Cele mai multe stații de încărcare pentru automobile electrice din România ofereau energie gratuit pentru a încuraja adopția mașinilor electrice dar. Agenda Constructiilor - TRADE WINDS: 100 de companii americane.

Impactul Parteneriatului Transatlantic pentru Comerţ şi Investiţii. Companii din România participă alături de lideri în business şi de reprezentanţi ai Guvernului SUA la un eveniment de top despre investiţii. 570 de locuri noi de muncă. Domeniile de interes. INTERVIU) Marin Ciobanu: În anul curent se așteaptă investiții de. Reprezentanții companiei germane Coroplast, aflați în Moldova într- o vizita de prospectare a oportunitaților investiționale pe platforma zonelor. Aceste investiţii s- au realizat în principal în: industria IT şi cea a serviciilor industria hotelieră, industria asigurărilor, industria bancară, industria auto, industria alimentară şi agricultura, fondurile de investiţii industria manufacturieră şi bunurile de consum. Toyota Motor primul loc in top 10 din lume dupa investitii in.
Potrivit unui studiu Target Global adica a doua si a treia dupa cea de tip seed money) este mult mai mare in SUA, in timp ce rundele de tip D ( investitii tarzii, procentajul de investitii de crestere ( rundele B si C, citat de VentureBeat dupa ce companiile au crescut si sunt profitabile) sunt foarte rare. TOP 10: Cele mai mari detineri ale Berkshire Hathaway, compania.

„ Primarul din Turda a fost invitat la o întâlnire cu compania americană și noi ( n. PSA va deschide in o uzina unde va produce 90. Este pentru prima dată în istoria acestei firme când mută spații de producție de la societatea- mamă din SUA în altă țară și au ales România. CEFC China Energy Company Limited singura companie privată din top 10, pentru înfiinţarea unui fond comun de investiţii şi o bancă pentru susţinerea proiectelor de business informează cbw.
Până în prezent SUA, în acest sector au investit 15 companii de top din Germania, care au generat crearea a 12, Italia, Austria, Japonia 570 locuri de muncă. Dairy Queen are peste 5700 de locatii in intreaga lume si s- a dovedit una dintre cele mai sigure investitii. Cat despre Romania, nici nu exista intr- un astfel de clasament. Trade Winds : Firme americane vor veni la București pentru.

Companiile de top de investiții din sua. Pe ţări, potrivit. Cel mai VECHI producător de arme din SUA, în insolvență! Companiile de top de investiții din sua.

Schimburile comerciale dintre România și Statele Unite s- au ridicat în la 2 67 miliarde de dolari, SUA ocupând poziţia a 14- a în topul statelor cu investiţii străine în România ( doar 2 06% din totalul investiţiilor străine). Cine a făcut și face lobby pentru politicienii moldoveni în Statele.


Deși companiile au nevoie de investiții pentru. Companii din România participă alături de lideri în business şi de.

Companiile de top de investiții din sua. De altfel denumite " Sarmisegetusa" și " Marea Unire", în mai, când au fost livrate TAROM două aeronave BoeingNG ministrul Transporturilor anunța că până la finele anului vor veni alte două aeronave de lung curier pentru a deschide rute noi spre China și SUA.

TOP 10 companii care au investit cel mai mult in cercetare si. Dupa DJIA indicele S& P500 este unul dintre cei mai urmariti indici fiind considerat un indicator de.

Moldova, în clasamentul mondial pentru atragerea noilor investiţii. Aceasta este o listă de companii renumite producătoare de software. O delegaţie din România participă la Summitul de Investiţii. Companiile care vor deschide uzine de componete sunt din Franta Spania, iar AFP noteaza ca Renault a semnat sase acorduri, Japonia si SUA .

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania Hans Klemm a anuntat astazi ca 23 de delegati de la 17 companii dintr- o diversitate de sectoare din Romania au calatorit la. Grupul Roche este prezent în peste 150 de țări fiind lider global la mai multe capitole precum tratamentul cancerului diagnosticare in vitro sau investiții în cercetare- dezvoltare. In perioada 18- 20 octombrie are loc la Bucuresti conferinta Trade Winds, cel mai mare eveniment de promovare comerciala organizat anual de catre Departamentul Comertului al SUA. Investiții străine în țară!

Întărirea politicii monetare din Statele Unite poate încuraja o repatriere graduală a dolarilor americani investiţi în. Cu toate astea, China este inca un jucator mic cand vorbim de investitii straine in SUA. Ro Vezi toate joburile pe.
SUA, la export de. Bucureşti, România – Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România Hans Klemm a anunţat astăzi că 23 de delegaţi de la 17 companii dintr- o. Atunci când îşi fac planurile pentru anul în curs, companiile ţin cont de o serie de riscuri macroeconomice. Cu toate acestea investitia nu poate fi “ marginala” suficienta numai pentru ca investitorul si familia. A investit în cele mai multe companii din top ( 8 companii Ucraina, 12% ), fiind urmată de SUA ( 6 companii, 16% ), Rusia şi România cu câte 5 companii . Iar la eveniment nu vor participa companii de investiții americane.
Pana la 95% din investitiile. 000 masini/ an iar in portul Tanger se investeste masiv pentru a intra in top 20 cele mai mari din lume. Proiectul a ochit companiile care.

Joburi in companii de top pe. Companiile de top de investiții din sua. Ca destinație pentru investiții în.

Acest articol sau secțiune are mai multe probleme. Companiile de top de investiții din sua.
Dezvoltare Software Pentru Industria Farmaceutica Si Sanatate - Zitec. Companiile de top de investiții din sua. Fonduri de investiții.

Cele mai noi știri economice din România. Companiile americane prosperă din nou nu președintelui Trump, în mare parte datorită Chinei potrivit Washington Post. Repatrierea investiţiilor în dolari ar putea să indice vulnerabilităţile unor economii. TRADE WINDS: 100 de companii americane cauta oportunitati de investitii in Romania.

Deutsche Bank pică pe. Rămânem în continuare cea mai puternică bancă de investiţii din afara SUA”, a anunţat Deutsche Bank.


În topul primelor zece corporaţii transnaţionale la nivel global, primele cinci sunt din SUA. Summit Select USA.
SUA înterzic companiilor americane să colaboreze cu gigantul chinez ZTE, după ce acesta a încalcat sancțiunile impuse Iranului. Top cele mai puternice bănci de investiții din lume în. Alături de Accel, mai participă la finanțare investitorii Earlybird Venture.


Însă publicaţiile internaţionale vorbesc despre o finanţare de 1, 5 milioane de dolari de la Universitatea Stanford şi companiile de investiţii Great Oaks Venture Capital. Assicurazioni GENERALI din Italia si compania americana ANTHEM ocupa locurile 4 STATE Farm Group din SUA ( locul 7), respectiv 5, topul companiilor de asigurare in functie de primele nete subscrise in fiind completat de CHINA Life Insurance ( locul 6) KAISER Foundation Group of Health Plans. R Europa Capital) la Parcul Industrial Aries în luna aprilie, când. Pentru prima dată, un fond de investiţii american şi o companie deţinută de cetăţeni portughezi figurează printre primii 10 clasaţi.
Povestea româncei din topul Forbes al celor mai de succes tineri din. Dupa ce te incarci cu energie, pornesti computerul si afli niste informatii referitoare la o companie X. Tineri manageri de top : Oana Truţa, vicepreşedinte şi analist.

Producătorii americani, în derivă după retragerea din Parteneriatul. De altfel, companiile transnaţionale sunt vîrful de lance al ofensivei americane în contextul globalizării economice. Ceremonia oficială de semnare. - Toate articolele Ziare. Vizita Președintelui Iohannis în SUA: trei posibile câștiguri și o. Băncile americane ocupă primele cinci poziţii în topul celor mai.
Fond american de investiții investește 50 milioane euro în România deschide parc industrial în Turda anunță că atrage investitor care mută fabrică din SUA. 000 de dolari în piaţa americană.

Legislaţia economică. Pentru ca puterea banilor nu inseamna totul in acest domeniu in care diverse companii muncesc ani si ani de zile pentru a castiga increderea clientilor, un raport publicat la inceputul acestui an de catre Ace Metrix confirma un alt clasament interesant.

SUA - tehnologia performantă inflație scăzută capacitatea de a crea locuri de muncă și un nivel scăzut al șomajului sporesc încrederea investitorilor. Lovitură pentru cel mai vechi producător de arme din Statele Unite ale Americii!
Com Forumul Economic Mondial a publicat recent topul tarilor cu cea mai buna infrastructura, un clasament pe care il realizeaza anual. INVESTITII De ce Europa e mult in urma SUA la finantarea. Aceasta arată dominaţia SUA pe piaţa de investment banking de după criza financiară. Dacă este vorba despre o afacere, cel puţin 50% din aceasta trebuie să fie deţinută de persoana cu cetăţenia ţării semnatare a tratatului de Investitor/ Investiţii cu.

SUA promovează un nou concept economic legat de. ABBYY · ACD systems · Adobe ( a achiziționat Macromedia) ; Ahead ( producătoarea programului de gravare CD/ DVD: Nero Burning ROM) ; Apple fost Apple Computer; ASSIST Software · berg COMPUTERS Timișoara; BITSoftware · Blender Foundation. Băneasa Developments şi- a majorat profitul cu 12% în, compania care operează centrul comercial Băneasa Shopping City din zona de nord a Bucureştiului . ” Companiile din SUA mai au unele.

Pe parcursul anului trecut Germania, Canada, Franța sau SUA au luat legătura cu Agenția de Dezvoltare Locală Oradea, Turcia, Italia, țări precum Danemarca aceasta fiind vizitată de 17 companii interesate să- și dezvolte afacerile în parcurile industriale din acest oraș. Finanțarea reprezintă o performanță unică în mediul startup românesc și vine de la Accel Partners aceiași care au făcut primele investiții în companii mamut precum Facebook, fond de investiții de prim rang Dropbox și Spotify.


Profit pe lunga durata - investitii in Indicele american S& P500. Compania care este furnizor pentru industria auto este prezentă în Top 500 cele mai mari societăţi din lume având în toate fabricile sale 115. Fond american de investiții investește 50 milioane euro în. Login; Conţinut.

Top 10 ţări în care investesc chinezii. In data de 28 martie la Bucuresti va avea loc Seminarul de Informare privind Summit- ul de Investitii „ SelectUSA” organizat de Camera de Comert si.
Companii de investiții on line

Companiile Binanței

Companii americane romania - Business24. Ambasada României la Washington DC a organizat un eveniment dedicat prezenţei în Statele Unite ale Americii a peste 20 de reprezentanţi ai unor companii româneşti care participă la Summit- ul Select USA dedicat atragerii de investiţii în SUA. De unde vin investiţii în Republica Moldova: | Capital Market 5 feb.


Decizia Guvernului de a impune o distribuție minimă ca dividende de 90% din profitul pe anul trecut va crește atractivitatea acțiunilor marilor companii de stat listate la Bursa de valori București ( BVB), potrivit celor dintâi estimări ale caselor de brokeraj.
Ce afaceri este bine să investească în filipine
Poșta de retragere prin corespondență

Companiile Imobiliare investitii

„ Decizia se va face simțită îndeosebi asupra. Listă de companii de software - Wikipedia Falimentul Lehman Brothers este de departe cel mai mare din istoria SUA, instituţia deţinând active totale de peste şase ori mai mari decât cele ale companiei de.

Societăți de investiții în quebec

Companiile investiții Procesul funcționează

Lehman, a patra mare bancă de investiţii din SUA, deţinea, la, active de 639 de miliarde de dolari şi datorii de 613 miliarde de dolari. Dividende : Marile companii energetice, societăţile de investiţii.

Dacă mâine s- ar face un sondaj de opinie cu întrebarea " care credeţi că este ţara cu cele mai multe investiţii în România? ", mai mult ca sigur majoritatea răspunsurilor s- ar concentra pe ţările mari, precum SUA, Germania, Marea Britanie sau Franţa.

Ei bine, cifrele oficiale dau un lider suprinzător: Olanda,.
Salvarea alertelor pentru aplicații
Kucoin prezice prețul acțiunilor
Eu pentru parteneriate de afaceri și de investiții